Tajomné indigové deti: V čom sú iné ako ostatné?

Tajomné indigové deti: V
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2019-03-23 10:30:03 |

Tiež máte doma veľkú osobnosť skrytú v malom telíčku, inteligentného "anjelika" s nápadne jasným múdrym pohľadom a ešte jasnejším názorom na svet?

Máte doma výraznú a často talentovanú individualitu s problémom s autoritami a disciplínou, ktorá ide životom svojou vlastnou cestou a občas vás prekvapí neobvyklými názormi na okolitý svet? Možno máte doma INDIGOVÉ DIEŤA!

Indigové deti vraj majú indigovo modrú auru. Tieto zvláštne bytosti prichádzajú meniť svet k lepšiemu a upozorniť na jeho neprístojnosti. "Indigo deti" sa rodí stále viac a viac a sú úplne iné ako bývali predošlé generácie detí. Preto vraj potrebujú aj iný výchovný a vzdelávací prístup. 

Ako spoznáte, že práve váš drobec patrí medzi indigové deti?

Vaše dieťa prišlo na svet s pocitom urodzenosti a často sa tak aj správa. Len ťažko akceptuje absolútnu autoritu, teda vás rodičov. Bez vysvetlenia alebo možnosti voľby s ním nie je žiada reč. Situácie ako stáť vo fronte či čakať na niečo je pre neho veľmi ťažké. Je frustrovaný z dogmatických systémov, ktoré nevyžadujú kreatívne myslenie a často nachádza nové spôsoby vykonávania vecí, či už v škole alebo doma. Kým nie je s "jedincami svojho druhu", môže pôsobiť asociálne. Ak nikoho sebe podobného nenájde, väčšinou sa uzatvára do seba a cíti, že mu ľudia nerozumejú. Škola je pre vaše dieťa sociálne veľmi náročná a nebojí sa povedať, čo skutočne potrebuje.

Fakty o "Indigových deťoch"

Na sklonku minulého storočia vyšla kniha s názvom The Indigo Children: The New Kids Have Arrived (Indigové deti: Nové deti práve prišli) od manželov L. Carroll a J. Tober, stúpencov celosvetového spirituálneho hnutia New Age. Autori v nej veľmi obšírne definujú nový typ zázračných detí, tzv. Indigové deti. Vraj majú indigovo sfarbenú auru. A práve táto atramentová modrá je podľa niektorých náuk indikátorom duchovného vývojového stupňa jedinca. Túto prenikavou modrú údajne vyžaruje tzv. Šiesta čakra, sídlo intuície, naše tretie oko.

Rozdiel medzi "normálnymi" a indigovými deťmi

Kým je pre "normálne" dieťatko základná škola v znamení mnohých kamarátov, v puberte sa trocha búri a po tomto období pozvoľna prichádza upokojenie, usadenie a nakoniec aj akceptácia pravidiel a tradícií spoločnosti, "indigáčik" vie odkiaľ a kam smeruje, má svoj svet, svoje poslanie. Po všetkých stránkach je extrémne citlivý. Už ako bábätko je extrémne vnímavé a často má nadprirodzené schopnosti (silno vyvinutá intuícia, telepatia, spomienky na minulé životy a pod.). Vyniká mnohými neštandardnými vlastnosťami, pre ktoré je okolím považované za problematické, a to až k hraniciam porúch správania typu ADHD. Takéto dieťa nikdy nebýva súčasťou rodiny, ale vždy jej stredom.

Či už je vaše dieťa indigové alebo nie, bude stále vašim úžasným a výnimočným človiečikom. Koniec koncov, všetky deti sú svojím spôsobom „indigové“.

Prečítajte si tiež:

Tieto ženy majú najmädrejšie deti: Patríte k nim?

8 zaujímavých faktov o marcových deťoch


Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: gaia.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia