Vojvodkyňa Meghan sa pripravuje na prirodzený pôrod

Vojvodkyňa Meghan sa pripravuje
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2019-02-20 10:30:58 |

Manželka princa Harryho, ktorej termín pôrodu sa blíži, využíva služby celebritného akupunkturistu, najala si dulu a učí sa správne dýchať.

Ďalšieho člena mediálne najznámejšej britskej kráľovskej rodiny by sme mali privítať v apríli. Vojvodkyňa zo Sussexu je v treťom trimestri tehotenstva a podľa Vanity Fair sa na pôrod pripravuje viacerými holistickými spôsobmi vrátane použitia akupunktúry, precvičovania prírodných techník pôrodu a spolupráce s dulou.

Meghan s najväčšou pravdepodobnosťou privedie svoje prvé dieťa na svet pomocou hypnopôrodu, rovnako ako jej švagriná, vojvodkyňa Kate. 

Vojvodkyňa Kate údajne pomocou techník, ktoré sa pri hyponopôrode používajú, porodila všetky tri deti – Georga, Charlotte aj Louisa. A vraj aj vďaka tomu mohla bez problémov len pár hodín po pôrode upravená a s úsmevom na perách pózovať fotografom pred pôrodnicou.

Tak isto výborne krátko po pôrodoch kedysi vyzerala aj matka princov Williama a Harryho, lady Diana. Či to bolo naozaj len vďaka prírodným technikám alebo im dopomohli lekári medicínsky, aby nejaký ten čas vydržali a potom sa doma zotavovali, nevedno.

Dokonalý výzor po takom výkone ako priviesť na svet dieťa svojho času Meghan kritizovala. Údajne vyhlásila, že podľa nej to nie je prirodzené a ona určite neplánuje fotografom pózovať. Či je to však naozaj pravda alebo nie, sa dozvieme až po tom, keď porodí.  

Cieľom hypnopôrodu je znížiť bolesť aj trvanie pôrodu využitím kombinácie hlbokého dýchania, relaxácie a vizualizácie. Meghan však pri cvičení techník hypnopôrodu nekončí. Pravidelne sa stretáva s celebritným akupunkturistom Rossom Barrom, ktorý jej vďaka akupunktúre pomáha uvoľniť sa a oddýchnuť. Akupunktúra je vynikajúca pre krvný obeh a zvyšuje prietok krvi do maternice. Vojvodkyňa ju plánuje používať až do pôrodu.  

Meghan si podľa The Sun údajne najala aj dulu Lauren Mishcon, no táto informácia nie je potvrdená. Ak sa vojvodkyňa naozaj rozhodne rodiť s jej asistenciou, stane sa prvou členkou kráľovskej rodiny, ktorá by tak urobila.

Zdá sa, že informácie o plánovanom pôrode v Amerike sa nepotvrdia a Meghan porodí dieťa rovnako ako jej švagriná Kate či lady Diana v súkromnom krídle pôrodnice St Mary's Hospital - Lindo Wing v Londýne. Všetko sa však ešte môže zmeniť. Termín pôrodu je stanovený na apríl a samozrejme, ani pri dôkladnej príprave na pôrod nie je záruka, že všetko pôjde podľa plánu.  

V médiách sa s neúnavnou pravidelnosťou prepiera údajná kríza vo vzťahu medzi Meghan a Harrym. Potrvdiť to mal aj valentínsky deň, keď princ uprednostnil uniformu pred svojou ženou. Tá sa v týchto dňoch zase rozhodla sama odcestovať za priateľmi do New Yorku. Nuž, aká je pravda, sa asi nedozvieme.

Prečítajte si tiež:

Vychovajte z detí slušných ľudí: Vyvarujte sa týchto chýb

8 tipov od vojvodkyne zo Sussexu pre budúce maminy

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia