V roku 2018 sa stali rodičmi aj tieto svetoznáme tváre

V roku 2018 sa
Zdroj: foto: Matt
2018-12-30 00:17:46 |

Príchod bábätka na svet patrí k tým najkrajším okamihom v živote rodičov. Každé je pre nich najdokonalejšie. Uzlíky radosti privítali tento rok aj mnohé známe tváre.

Azda najsledovanejším a najočakávanejším bábätkom v tomto roku bol tretí potomok princa Williama a jeho manželky Kate. O pár mesiacov neskôr priviedla na svet svoje prvé bábätko aj sestra vojvodkyne Pippa Middleton. Pozornosť vzbudili Kim Kardashian s manželom Kayne Westom, ktorí privítali tiež tretieho potomka. Bábätko im vynosila náhradná matka. Ktoré celebrity sa v roku 2018 venovali viac prípravám alebo starostlivosti o bábätko než svojej kariére?

Kate Upton

Michiganská rodáčka Kate Upton (26) sa v novembri stala mamou prvýkrát. Topmodelka porodila manželovi, profesionálnemu basebalistovi Justinovi Verlanderovi, dcérku Genevieve Upton Verlander. 

 

Hilary Duff

Tridsaťjedenročná herečka privítala na svete svoje druhé dieťa, ktorého otcom je jej priateľ Matthew Koma. Banks Violet Bair sa narodila 25. októbra. 

 

Pippa Middleton 

Pippa Middleton (34), ktorá sa stala známou vďaka tomu, že je mladšou sestrou vojvodkyne Kate Middleton a teda švagrinou princa Williama, porodila svoje prvé dieťa 15. októbra. Drobčeka, ktorého otcom je James Matthews (42), priviedla na svet v rovnakej pôrodnici ako Kate. Podľa informácií cosmopolitan.com sa volá Arthur Michael William Matthews.

 

Kate Hudson

Tridsaťdeväťročná herečka porodila dievčatko s menom Rani Rose Hudson Fujikawa 2. októbra. Rani je prvou dcérkou Kate a jej priateľa Dannyho Fujikawu. Herečka má už dvoch synov: 14-ročného Rydera s bývalým manželom Chrisom Robinsonom a sedemročného Binghama, ktorého otcom je jej bývalý snúbenec Matt Bellamy zo skupiny Muse. 

 

Daniel Craig

Britský herecký pár, predstaviteľ Jamesa Bonda Daniel Craig (50) a oscarová herečka Rachel Weisz (47) privítali koncom augusta svojho prvého spoločného potomka - dcérku. Obaja herci majú deti z predchádzajúcich vzťahov, Rachel 12-ročného syna Henryho a Daniel 26-ročnú dcéru Ellu.

 

Michael Bublé

Kanadský spevák Michael Bublé s manželkou, argentínskou herečkou Luisanou Lopilato, sa tešia z tretieho dieťaťa. Vida Amber Betty sa narodila 25. júla vo Vancouveri. Dve stredné mená dievčatka  sú poctou mamám oboch rodičov. Amber je meno matky speváka, Betty zase matky jeho ženy. Ďakujem Bohu za to, že nám doprial tento dar života a šťastia. Pretože pozerať sa jej do očí je ako pozerať sa do samotného neba. Milujeme ťa nekonečne a ešte viac. Čakali sme na teba nielen, aby sme sa rozrástli ako rodina... dala si nám svetlo, nádej. Si a budeš životom našich duší," napísala Lapilato na Instagrame. Manželia spolu vychovávajú dvoch synov - štvorročného Noaha a dvojročného Eliasa. Noahovi pred dvomi rokmi diagnostikovali rakovinu pečene, no podľa posledných správ sa jeho zdravotný stav zlepšuje.

 

Brigitte Nielsen

Herečka známa ako temná čarodejnica z Fantaghiro porodila dcérku Fridu krátko pred svojimi 55-tymi narodeninami. Je to jej piate dieťa a otcom je jej partner Mattia Dessi. Herečku sme mohli vidieť po boku takých hercov ako je Arnold Schwarzenegger, Edie Murphy či Silvester Stallone, za ktorého bola aj vydatá. Bohužiaľ na dlhé roky sa jej spoločníkom stal alkohol, zo závislosti ju vytiahol až jej taliansky manžel Mattio.

 

Eva Longoria

Herečka sa v júni stala po prvýkrát mamou vo svojich štyridsiatich troch rokoch. S manželom Josém Bastonom sa tešia z chlapčeka, ktorému dali meno Santiago Enrique. 

 

Alec Baldwin

V lete sa stal päťnásobným otcom americký herec Alec Baldwin, ktorému potomka porodila  manželka Hilaria Baldwin (34), rodáčka zo španielskej Malorky. Je ním tretí syn páru a dostal priam telenovelové meno - Romeo Alejandro David. Spolu majú štyri deti, jedného potomka má Alec z predchádzajúceho vzťahu.

 

Kate Middleton

Manželka princa Williama, vojvodkyňa Kate Middleton priviedla tretieho kráľovského potomka na svet 23. apríla, Najmladšie princiatko, ktoré sa volá Louis Arthur Charles, vážilo po narodení 3,8 kg. Všetky dôležité údaje o drobčekovi zverejnila kráľovská rodina prostredníctvom oficiálneho mailu pre tlač, ako aj listu vystaveného pred Buckinghamským palácom na ornamentálnom zlatom stojane. Ako moderná monarchia zdieľali všetko zároveň na sociálnych sieťach. Dnes je už z Louisa osemmesačný chlapček a podľa mnohých akoby vypadol z oka dedkovi, otcovi Kate, Michaelovi Middletonovi.  

 

Hugh Grant

Začiatkom roka 2018 sa stal päťnásobným otcom anglický herec Hugh Grant (57). Správu priniesla jeho bývalá partnerka Elizabeth Hurley, s ktorou randil dlhé roky, no nikdy sa nezobrali a nemali deti. „Často sa vídame a rozprávame sa. Viete, teraz už má päť detí a je skvelý otec. Až do konca života bude mojím najlepším priateľom,“ povedala herečka. Grant si súkromie prísne stráži a tak meno najmladšieho dieťatka nie je známe. Vie sa len to, že má šesťročnú dcéru Tabithu, päťročného Johna, štvorročného Felixa a ešte dvojročnú dcéru, ktorej meno tiež doteraz nezverejnil.

 

Kim Kardashian a Kanye West

Celebritná dvojica sa 3. januára pochválila tiež prírastkom do rodiny. K päťročnej dcére North a trojročnému synovi Saintovi pribudla ďalšia dcérka, ktorá dostala meno Chicago. Páru ho vynosila náhradná matka, lebo Kim zo zdravotných dôvodov už otehotnieť nemohla. „Sme mimoriadne vďační našej náhradnej matke, ktorá splnila naše sny tým najväčším darčekom, ktorý nám mohla dať a našim báječným lekárom a zdravotným sestrám za ich osobitnú starostlivosť," napísala Kim na sociálnej sieti. 

 

Aj budúci rok sa máme na čo tešiť...

Veľmi očakávaným a mediálne sledovaným bude určite aj pôrod manželky britského princa Harryho  Meghan Markle (37). Bábätko by malo prísť na svet v apríli.

Mohlo by vás tiež zaujať:

V roku 2019 budú populárne skôr nezvyčajné mená

Takto dnes vyzerajú najkrajšie dvojičky sveta z roku 2010

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia