Šokovala sociálne siete: Inšpiratívna alebo nechutná?

Šokovala sociálne siete: Inšpiratívna
Ilustračné foto
2018-12-12 19:30:58 |

Je šťastnou a trojnásobnou mamou. To všetko je krásne, očarujúce a zároveň tak trošku šokujúce. Prečo?

Na sociálnej sieti sa objavila kontroverzná fotka, na ktorej Irina súčasne dojčí svojho dvojmesačného synčeka, trojročnú dcérku a na to všetko sa pozerá jej šesťročný syn. Čo vy na to? 

Pôvodom z Austrálie, i keď meno tomu nenapovedá, teraz žijúca na Cypre, Irina Naumova je 33 ročná mama. Najprv priťahovala pozornosť tým, že počas svojho tretieho tehotenstva zdieľala fotografie na sociálnej sieti, ako dojčí svoju trojročnú dcérku Anastasiu, zatiaľ čo sa jej šesťročný syn Nicholas na všetko pozerá.

„Bohužiaľ, počas posledného tehotenstva som bola taká zaneprázdnená, že som nemala čas na fotografovanie a na zachytenie môjho bruška, takže na konci tehotenstva som sa dala profesionálne odfotografovať.“ Po zhliadnutí tejto fotografie sa vynorili komentáre ako „Pohľad, ako dojčí svoju trojročnú dcéru a starší syn sa na nich pozerá, je trocha strašidelný“ alebo „Je to choré! Dojčiť by sa malo maximálne dva roky! Takáto mamu by som asi ... " 

„Niektorí píšu, že musím byť psychicky chorá, že by som nemala byť mamou a že moje deti budú mať z toho v dospelosti problémy a to všetko len kvôli tomu, že sa im nepáčilo, že dojčím svoju trojročnú dcérku,“ povedala Irina. 

Irina svojho tretieho synčeka Lea porodila 31. októbra a rozhodla sa, že si spraví niekoľko pamätných fotografií, aby oslávila svoje tretie tehotenstvo. „Urobili sme zopár záberov a moja malá Anastasia začala byť hladná a dostala chuť na mliečko, tak som ju nechala a fotografka zatiaľ spravil aniekoľko spontánnych záberov," opisuje Irina.

„Veľmi sa mi tieto fotky páčili a tak som jednu zdieľala na sociálnej sieti," povedala Irina. Po postúpení snímky do sveta, pri ktorej stál text „Som hrdá na to, že som dojčila svoje deti a cítim potrebu hovoriť o tom, aké je dojčenie dobré a zdravé a treba dojčiť vždy, keď je to možné," nastal malý ošiaľ. Fotografia sa zdieľala doslova sama. Znenazdajky sa pod ňou objavilo 3 600 lajkov a väčšina komentárov bola pozitívna. ​Irina sa pre niektorých stala inšpiráciou, no pre niektorých sa stala nechutnou.

 "Bola som ohromená tým, ako niektoré ženy vedia byť doslova nepríjemné. Necítila som hnev, len prekvapenie," vysvetlila Irina. Fotografie videl aj jej 40-ročný šéf Andrew a jeho reakcia? Irina má jeho plnú podporu.

„Nicholas sa od materského mliečka odstavil, keď mal dva a pol rôčka a moja malá Anastasia má už takmer štyri rôčky, no zatiaľ jej mliečko nesmierne chutí. Každé dieťa je iné a má aj iné potreby. Ja som dojčila celkom šesť rokov a pravdepodobne ešte niekoľko rokov budem," povedala Irina.

Prečítajte si tiež:

Popri cvičení jogy dojčí svojho drobca: Čo vy na to?

Mama dojčí päťročného syna nahá vo vani. Dôvod?

 

Fotogaléria


Foto: Amy Amber Photography
Zdroj: kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia