Ups, tak s touto ovečkou pre syna to mama nevychytala

Ups, tak s touto
Ilustračné foto
Zdroj: foto: SWNS: South West News Service
2018-12-10 00:30:37 |

Helen Cox sa tak ešte nikdy nehanbila. Jej päťročný synček Alfie mal na vianočnej besiedke v škôlke stvárniť pastiera, tak mu prikúpila aj ovečku, aby to bolo dokonalé.

Ovečku našla dvojnásobná mama Helen (46) na Amazone. Bola označená ako karnevalová maska pre chlapcov, cena okolo 15 eur sa jej nezdala privysoká a tak ju objednala. Prišla o dva týždne. Natešená ju hneď zabalila Alfiemu do ruksaku, aby ju mal už aj pri skúške na veľké vystúpenie. Aké bolo jej prekvapenie, keď ju o pár dní v ňom našla.

Helen nechápala, prečo tam je, no keď ju chlapček zbadal, hneď sa chcel s ňou hrať. Keď ju začala nafukovať, nedarilo sa jej dostať vzduch do nôh. Chytila zátku a vtom zbadala veľkú dieru. Pochopila, že namiesto obyčajnej nafukovacej ovečky kúpila sexuálnu hračku. Okrem otvoru mala aj namaľované pery a mihalnice.  

„Nemôžem tomu uveriť. Neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Ako to vysvetlím jeho učiteľom,“ napísala na internete k vtipnému príbehu, ktorý sa jej udial. Ako dodala, nevie, či poslali ovečku domov preto, lebo zistili, o čo ide alebo preto, lebo ovečka sa im do hry nehodila. Helen bola nútená Alfiemu povedať, že otvor slúži ovečke na veľkú potrebu.

Chlapec ju nechce pustiť z ruky, nepomohlo ani mamino presviedčanie, že je nejaká divná. Plánuje mu povedať, že si ju zobral Elf.

Zástupcovia Amazonu pre Sun Online povedali, že výrobok už bol z ponuky odstránený. „Všetci predajcovia musia dodržiavať naše pravidlá predaja a tí, ktorí to nerešpektujú, musia rátať s opatreniami vrátane prípadného odstránenia ich účtu. Konkrétny produkt už nie je k dispozícii," informoval hovorca spoločnosti.

Prečítajte si tiež:

Zahanbená mama sa nevie pozrieť učiteľke o očí

Deväť vecí, ktoré pochopia len rodičia chlapcov

 

Fotogaléria


Foto: SWNS South West News Sevice
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia