Otec donútil dcéru ísť vyše 8 km do školy pešo. Dôvod?

Otec donútil dcéru ísť
Ilustračné foto
2018-12-09 09:30:17 |

Niektoré výchovné metódy sú riadne tvrdé, ale občas prinesú úspech. Otec Matt Cox dúfa, že trest, ktorý vymyslel pre dcéru, prinesie ovocie.

Desaťročná Kristen z Ohia si riadne odpykala to, že v školskom autobuse šikanovala svojich spolužiakov. Jej otca Matta Coxa to tak nahnevalo, že sa rozhodol dať jej tvrdú príučku. Namiesto toho, aby ju do školy odviezol, donútil ju prejsť si celú štreku po svojich. Nielen, že školáčka musela absolvovať osemkilometrovú cestu s taškou na chrbte, celé to robilo ešte ťažším veľmi chladné počasie.

Spočiatku bola Kristin „hustá“ a otcovi odporovala, no nakoniec pochopila, že neustúpi a vybrala sa do školy pešo. Matt si to natočil a video, ktoré nazval Lekcia zo života, zverejnil na facebooku. Šokovalo ho, akú pozornosť vzbudilo. "Viem, že viacerí rodičia s tým nesúhlasia, a je to v poriadku. Robím to, čo si myslím, že je správne a chcem dať dcére lekciu, ktorou zabránim ďalšiemu šikanovaniu," vysvetľuje vo videu. „Len dúfam, že vďaka tomuto videu sa deti môžu pozrieť a prečítať si niektoré komentáre a uvedomiť si, že slová môžu veľmi zraniť,“ podotkol.

Kristen nie je žiadny anjelik. So šikanou už problémy mala. Vtedy ju na tri dni vylúčili zo školy. Keď sa to teraz zopakovalo, Matt si povedal, že to tak nenechá. "Rodičia musia naučiť deti, aby boli zodpovedné za svoje činy. Nemôžem byť ďalší rodič, ktorý zametie problémy pod koberec s odôvodnením, že deti budú vždy deťmi,“ dodal.  

Prečítajte si tiež:

Deväťročného chlapca ubili metlou, lebo si nerobil úlohy

Toto je 10 najdôležitejších zásad výchovy

 


Foto: Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia