Takto dnes vyzerajú najkrajšie dvojičky na svete z roku 2010

Takto dnes vyzerajú najkrajšie
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/clements twins
2018-12-07 00:30:44 |

Boli nádherné, už keď sa narodili a treba uznať, že stále rastú do krásy. Vyzerajú ako dve bábiky s dokonalými črtami.

Jednovaječné dvojčatá Leah Rose a Ava Marie sa narodili 7. júla 2010 v Kalifornii a už vtedy bolo všetkým jasné, že raz z nich budú nádherné ženy. Ich oči boli uhrančivé od momentu, keď prišli na svet a vďaka prirodzenej kráse mala ich mama Jaqi už pol roka po ich narodení na stole ponuku od modelingovej agentúry. Dievčatká mali v tom čase doma aj dvojročného bračeka, preto Jaqi ponuku odmietla. Ako vysvetlila, bolo by to pre všetkých príliš hektické.

Rodina si žila svojim pokojným tempom až do 7. júla 2017. Vtedy Jaqi zverejnila spoločnú fotku dievčat na Instagrame a ich život sa v tom momente obrátil naruby.

 

 

Fotka sa šírila po internete rýchlosťou blesku a zo sedemročných dievčatiek sa cez noc stali hviezdy Instagramu. Hneď sa začali ozývať modelingové agentúry a tento raz sa nenechali odbiť.

Tento rok oslávili dievčatá ôsme narodeniny a už dávno nie sú neznámymi krásnymi dievčatkami. Experti im predpovedajú hviezdnu budúcnosť v modelingu. Rodičia ich podľa mamy Jaqi do tejto pozície nikdy netlačili. „Dievčatám som vysvetlila, že ak chcú do toho ísť, pribudne im k tancu a plávaniu, ktorým sa venujú, ďalšie povinnosti. Vzhľadom k tomu, že obe sú vždy rady centrom pozornosti, okamžite sa rozhodli, že presne to chcú.“

 

 

Prečítajte si tiež:

Sestrička sa fotila s novorodencom. Ups, čo to tam vidíme?

Najkrajšie dievča sveta má 17

 


Foto: Facebook, Instagram
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia