Tento trik budete milovať: Takto okabátite bábätko

Tento trik budete milovať:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2020-11-13 14:30:00 |

Mama Melissa na sociálnej sieti odhalila svoj trik, ako udrží dcérku v postieľke, kým sa dá „dokopy“ a vypije si svoju rannú kávu. Mnohí rodičia ju za to milujú.

Byť mamou je občas naozaj drina. Najmä novorodenci a dojčatá potrebujú veľa pozornosti a niekedy je naozaj ťažké nájsť si chvíľku na seba. Mama Melissa Dykstra z Gold Coast v Austrálii sa na sociálnej sieti pochválila trikom, vďaka ktorému si dokáže ušetriť pre seba nejaký ten čas. Môže sa osprchovať, pripraviť jednoduché jedlo alebo si vychutnať spomínanú kávu.

„Prešlo už 20 minút a ona si to ešte neuvedomila. Určite to praskne, keď sa preberie, ale aktuálne si potrebujem dopiť kávu,“ napísala k fotke, ktorú zdieľala na Facebooku.

Jediné, čo robí, je to, že na dcérkino brucho prikladá nafúknutú gumennú rukavicu namiesto vlastnej ruky, aby si dokázala ušetriť pár vzácnych minút pre seba. Geniálne!

Príspevok má na stránke Baby Hints and Tips vyše 10 000 komentárov a rodičia tento jednoduchý trik označujú za „geniálny“, „brilantný“ či „zlatý“ a pýtajú sa, prečo na také niečo neprišli skôr. Ukázalo sa, že Melissa nie je jedinou, kto si pomáha takýmto chytrým fígľom a viacerí rodičia priznali, že podobným spôsobom používajú napríklad fľašku s teplou vodou, termo vložky či dokonca aj topánky, len aby drobčekovia spali.

Ako povedala Melissa pre News.com.au, za tento trik je nesmierne vďačná, lebo jej dáva dostatok času na sprchu alebo kávu. Dcérka totiž začala byť v poslednom čase na nej veľmi závislá a bolo to mimoriadne únavné. Nemala šancu dostať sa do kúpeľne alebo čokoľvek urobiť. Skúsila túto maličkosť, o ktorej niekde čítala alebo sa o nej dopočula a prekvapilo ju, ako fantasticky funguje.

Rukavice na upratovanie máme niekde odložené snáď všetci alebo si ich ľahko kúpime v drogérii a určite stojí za to vyskúšať, či by to nezafungovalo...

Prečítajte si tiež:

Toľkoto spánku deti potrebujú. Nepodceňujte to

TOP 10 chýb, ktoré robíme pri uspávaní

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia