Malí Hulkovia: Toto je 10 najsilnejších detí na svete

Malí Hulkovia: Toto je
Ilustračné foto
Zdroj: foto: imgur
2018-11-08 13:30:41 |

Zoznámte sa s 10 najsilnejšími deťmi na svete. Nebudete veriť, čo dokážu. Prekvapili nielen svojich rodičov, ale všetkých, ktorí boli svedkami ich výkonov.

Naomi Kutin

Do sveta vzpierania sa táto Američanka zapísala ako 8-ročná a hneď urobila niekoľko rekordov. Dnes je o osem rokov staršia a po celý čas zbiera jeden úspech za druhým. Má neskutočnú mentálnu aj fyzickú silu a nevyrovnajú sa jej ani mnohí dospelí muži, ktorí sa roky potia s činkami. Ako moderná ortodoxná židovská žena s vlastnými cieľmi v oblasti prevažne obývanej mužmi sa stala podnetom k natočeniu dokumentárneho filmu Supergirl v roku 2016.

Ryusei Imai

Osemročný Ryusei Imai pochádza z Japonska a je tým najoddanejším fanúšikom Bruce Leeho. Jeho fanatizmus a obdiv vynikajúceho majstra bojových umení je taký veľký, že ho volajú jeho mini reinkarnáciou. Každý deň trénuje štyri a pol hodiny a už má podobnú postavu ako jeho idol. Svet sa po prvý krát o Ryuseiovi dozvedel pred tromi rokmi, keď internet obletelo video, na ktorom vtedy ako 5-ročný dokonale napodobňoval nunchaku Bruce Leeho z filmu Game of Death z roku 1972.

Andrey Kostash

Andrey Kostash, dnes už 15-ročný chlapec z Ukrajiny, sa stal známym vďaka svojmu silnému telu. To, čo tento svalovec dokáže, je priam úžasné a úspechy žne v podstate od útleho detstva. Znie to neuveriteľne, no už ako sedemročný urobil 4000 klikov za dve hodiny a 29 minút. Jeho motiváciou bolo dostať sa do Knihy rekordov, čo sa mu aj podarilo.

CJ Senter

Dnes má síce už 17 rokov, ale na svojej kondícii začal pracovať už ako 5-ročný, keď ho tréner amerického futbalu poslal domov posilňovať pred dôležitým zápasom. To bol ten moment, ktorý zmenil jeho život. Tak sa mu to zapáčilo, že odvtedy trénuje pravidelne. Žije v štáte Georgia, deti a tínedžeri ho milujú. Stačí povedať jeho prezývku The Workout Kid, Dieťa –tréner a snáď každý vie, o koho ide. Je známy svojim zdravým životným štýlom, predcvičuje deťom, dokonca vychádzajú aj dévedečká s jeho cvikmi a radami.

Jake Schellenshlager

Jeho najväčším snom odmalička bolo stať sa najsilnejším mužom na svete. Treba uznať, že je na dobrej ceste. Jeho vášeň pre veľké svaly sa zrodila, keď sledoval svojho otca, zanieteného kulturistu. I keď skúšal aj predtým, s prísnym výcvikom začal v 14-tich rokoch pod vedením skúseného trénera Mika Sarniho. Ten mu dopomohol dopracovať sa k telu, aké má dnes. Senzáciu spôsobil pred 4 rokmi, keď ako 14-ročný chlan vážiaci 54 kg bez problémov dvihol 136 kilogramov vážiacu činku.

Arat Hosseini

Tento 5-ročný chalanisko z Iránu je neskutočný. Neskutočná ľahkosť, s akou predvádza akrobatické gymnastické čísla, vyráža dych. Talent v ňom objavil jeho otec, keď mal 7 mesiacov a už ako ročný cvičil gymnastiku. V piatich rokoch je z neho už absolútny frajer, ktorý sa venuje ťažkej gymnastickej akrobacii a nič nie je preňho nemožné. Chlapča nemá žiadneho profesionálneho trénera, nové prvky s ním nacvičuje otec, ktorý sa vzdal práce, aby mohol rozvíjať synov talent. Instagramový profil Arata je veľmi obľúbený a dopomohol mu k popularite.

Yang Jing Long

Žije vo východnej Číne a populárnym sa stal vo veku 7 rokov. Dôvodom bola jeho veľká sila. Bez problémov uniesol svojho 90-kilového otca, porazil všetkých kamarátov v preťahovaní lana a dokonca už vtedy dokázal ťahať za sebou auto.

Liam Hoekstra

Životný príbeh tohto amerického dieťaťa je prekvapujúci. Keď sa narodil, jeho biologickí rodičia ho dali na adopciu, pretože mal v srdci dieru, trpel rôznymi alergiami, mal extrémne veľké obličky na svoj vek a jeho imunita bola slabá. Všetko sa však zmenilo.

Ak ste si doteraz mysleli, že Superman existuje iba v komiksoch, mýlili ste sa. Máme ozajstného Clarka Kenta s menom Liam Hoekstra, ale na rozdiel od vymysleného Clarka, ktorý prišiel z Kryptónu, Liam je z našej vlastnej planéty Zem. A aký je príbeh novodobého Supermana?

Jeho superschopnosti sa začali prejavovať už vo veku 5 mesiacov. Kým iné deti sa učili sedieť, on dokázal neskutočné gymnastické prvky. Jeho ohybnosť a sila boli až nepochopiteľné. Po mnohých vyšetreniach mu bola diagnostikovaná hypertrofia svalov, čo znamená že sa rýchlo buduje svalstvo a zabraňuje sa ukladaniu tuku. Pokojne sa napcháva množstvom zmrzliny či kuracími krídelkami bez obáv, že bude vyzerať bacuľatý. Oproti rovesníkom má neuveriteľnú silu a rýchlosť a vyniká v každej aktivite, v ktorej treba zapojiť svaly. Jeho kostra a svaly rastú rýchlo bez akéhokoľvek poškodenia srdca alebo iných vedľajších účinkov na telo.

Giuliano Stroe

Vďaka svojej neuveriteľnej zručnosti sa rumunský gymnasta a detský kulturista v roku 2009 zapísal do Guinnessovej knihy rekordov za najrýchlejšiu chôdzu po rukách s loptou medzi nohami. Svetové rekordy v mnohých disciplínach odvtedy prekonáva ako na bežiacom páse. "Chodí so mnou do posilňovne odvtedy, čo sa narodil. Vždy som ho brával so sebou, keď som išiel na tréning," povedal jeho otec Iulian. V bratových šľapajach ide aj mladší Claudio Stroe, ktorý má v Gulianovi veľký vzor. Silu a vypracované telá chlapcom závidí nejeden „miesič“.

Pozrite sa, čo títo siláci dokážu:

Fotogaléria


Foto: YouTube.com, imgur
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia