Písmená a čísla: Aj toto sa môžete o sebe dozvedieť

Písmená a čísla: Aj
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-10-26 20:30:00 |

Čoskoro privediete na svet bábätko a váhate nad viacerými menami? Máme pre vás pomôcku, ktorá vám pomôže vybrať to správne!

Ak nechcete, aby sa z vášho dieťaťa stala lenivá uhorka vo vesmíre, v žiadnom prípade sa jeho meno nemôže začínať na B a držte ho v brušku ako o život alebo naopak, snažte sa vyvolať pôrod skôr, len aby neprišlo na svet deviateho. Ups, radšej tá druhá možnosť. Ak porodíte ôsmeho, vaša ratolesť bude mať v charakteristike nádherná či nádherný. Ak však porodíte o deň neskôr, bude mrzutá či mrzutý. Samozrejme, treba doladiť meno so správnym prvým písmenkom. V ideálnom prípade to môže byť napríklad Vlado, Valér, Viktor, Vladimíra či Vlasta a bude to nádherný kráľ alebo nádherná kráľovná. Lenže, pozor! Možno pobežíte na matriku meniť priezvisko. To je už trochu zložitejšie. Ak totiž začína to vaše dajme tomu písmenkom L, charakteristika vášho dieťatka bude nádherná či nádherný kráľ/kráľovná s knedľou. No to by už len vyzeralo...

Pýtate sa, o čo ide? Túto tabuľku, v ktorej si môžete prečítať charakteristiku svojej osobnosti vďaka dátumu narodenia a prvých písmen mena a priezviska, sme našli na internetovej stránke brightside.me a dobre sme sa pobavili. Pri tejto nenáročnej zábave možno odhalíte skryté netypické črty celej rodiny. No a keď čakáte bábätko, možno by naozaj stálo za to vybrať mu aspoň meno, ktorého charakteristika vám je sympatická...  lebo to vyzerá naozaj celkom  fundované :))

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia