Týmto trikom zastavíte nočný kašeľ u detí

Týmto trikom zastavíte nočný
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2020-10-19 00:30:00 |

Mama Shannon Williams bola zúfalá z dcérkinho neutíchajúceho nočného kašľa. Vyskúšala na prvý pohľad bizarnú vec a tá naozaj zabrala. Čo to bolo?

Prostriedkom, ktorý akoby čarovným prútikom nočný kašeľ zastavil, boli zemiaky! O triku so zemiakom, ku ktorému bola spočiatku skeptická, porozprávala v anglickom regionálnom denníku Manchester Evening News. Po mimoriadne zlej noci, ktorú celú štvorročná dcérka Rosa prekašľala, sa však rozhodla dať mu šancu. Rada znela vložiť na noc do ponožiek dieťaťa plátky surových zemiakov. Keď to Shannon urobila, výsledkom bola ohromená. Dcérke sa výrazne uľavilo.

"Pred niekoľkými týždňami som si prečítala príspevok, v ktorom sa písalo, že ak dáme do ponožiek na noc plátky zemiaka, ak je človek chorý, tak ráno budú čierne a vysušené," opísala a priložila fotku plátkov, ktoré vybrala dievčatku ráno z ponožiek. "Nezbaví to choroby úplne, ale veľa z nej uvoľní," hovorí.

Rosa nevyzdravela hneď po prvej noci so zemiakmi v ponožkách, ale podľa Shannon sa to nedalo porovnať s tým, čo bolo predtým. "Dnes večer to urobím znova. Vyzerá to, že zemiaky vytiahli Rose z tela väčšinu toxínov, ktoré jej robili tak zle. Aj sama povedala, že večer pred spaním sa už cíti omnoho lepšie," napísala k fotke. Plátky zemiakov v ponožkách sú zároveň výborným prírodným liekom na zníženie teploty. Držte ich pri izbovej teplote, nie v chladničke, aby rozhorúčené dieťa neutrpelo šok. 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia