Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi

Tieto tri znamenia zverokruhu
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2018-10-03 00:30:10 |

Bezkonkurenčne vedie Býk, Váhy majú najpevnejšie rodinné zväzky a Lev sa vyznačuje dokonalou rovnováhou vo výchove.

Veríte, že to, kedy sme sa narodili, ovplyvňuje aj to, akými sme rodičmi? Jednoducho, niekto je od prvého nádychu predurčený byť dokonalým rodičom, iný dostal do vienka zase niečo iné. To, že ste sa nenarodili v jednom zo znamení patriacich do skupiny najlepších rodičov však neznamená, že k nim nepatríte. Len možno musíte viac pracovať na tom, čo im ide úplne prirodzene ako po masle. Čo hovoria hviezdy o výchovných metódach Býka, Váha a Leva, ktoré z nich robia tých najlepších rodičov?

Býk

Astrológovia sú zajedno v tom, že Býk ako rodič nemá vo zverokruhu konkurenciu. Jeho výchova sa vyznačuje tým, že trvá na disciplíne, určuje pevné pravidlá, za ktorými si stojí a deti tak poznajú svoje hranice. Výsledkom je poriadok vo výchove a dobré vzťahy. Napriek tomu, že rodič Býk určuje hranice, je veľmi tolerantný a trpezlivý a deti majú dostatok priestoru na sebarealizáciu. Dokáže organizovať každodenný život v súlade so záujmami detí a prekvapujúco ho to nevyčerpáva, všetko sa deje úplne prirodzene.

Deti sú pre Býka „kvetinami života“, nie niečím, čo ho znervózňuje alebo obmedzuje, ako to vnímajú niektoré iné znamenia. Dovolenka bez detí? Neexistuje. Býk je šťastný, keď im môže ukázať všetky miesta, ktoré navštívi aj on.

Býci milujú prírodu, preto nie sú upnutí na veľké mestá a pohodlný povrchný život. Ak predsa len bývajú v meste, utekajú s deťmi do prírody vždy, keď sa dá.

Býk je úžasný typ rodiča, u ktorého sa kombinuje vysoko rozvinutá myseľ, láskavosť, intuícia a zdravý rozum. Ako rodič je vždy pripravený pomôcť deťom slovami aj činmi. Okrem situácií, keď sa naozaj nahnevá, hovoríme o Býkovi ako o ideálnej mame a a otcovi.

Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Býka


Váhy

Váhy právom možno považovať za najlepších rodičov spomedzi všetkých ostatných znamení. Ak si nájdu správneho partnera, sú zárukou pevnej a stabilnej rodiny. Rodič Váha je nesmierne starostlivý a deťom venujú všetku pozornosť. Tráviť s nimi čas je pre Váhu prirodzené a necíti sa tým nijako obmedzovaná. K deťom pristupuje priateľsky a s porozumením, veľmi si zakladá na čestnosti a spravodlivosti, k čomu vedie aj potomstvo.

Váha sa vo výchove snaží deťom vštepiť základy slušného správania, učí ich vzájomnému rešpektu a tomu, aby si vážili skúsenosti a znalosti starších. Pri výbere školy vyberajú čo možno tú najkvalitnejšiu inštitúciu. Váhy sa vyznačujú jedinečnou schopnosťou chápať deti, rozpoznať ich túžby a otvárať im rôzne možnosti na sebarealizáciu. Mama aj otec Váhy sú schopní správne posúdiť, čo sa deje a riešiť to.

Váhy vždy vychovávajú deti s úctou a vyhýbajú sa hádkam. Ich autorita v rodine je nesporná, no nie z pozície sily, ale z pozície úcty a dôvery. Deti vedia, že vždy môžu počítať s rodičovskou pomocou a ich radami. Váhy takmer nikdy nemajú veľa detí, najčastejšie jedno alebo dve.


Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Váh


Lev

Tak ako je kráľom zvierat, kraľuje aj medzi rodičmi. Deti si u Leva cenia najmä jeho úžasný zmysel pre humor, ktorý dominuje aj v jeho výchove. Milujú ho aj za veľkú štedrosť, ktorú vyjadruje nielen hmotnými darčekmi, ale aj rôznymi gestami. Nemá problém zobrať na večeru či do kina nielen vlastné deti, ale aj ich kamarátov. V povahe má riadnu dávku extravagantnosti, čo sa odzrkadľuje aj v štýle výchovy.

Lev si vie bez kriku a vynucovania vybudovať prirodzenú autoritu. Takého rodiča spoločníka ako je Lev by ste medzi inými znameniami hľadali márne. Je veľmi lojálny, miluje svoju rodinu a vždy ju chráni. Na nič sa nehrá a deti vždy vedia, kedy má dobrú a kedy zlú náladu.

S prirodzenou odvahou, energiou a láskou je rodič Lev prirodzeným centrom rodiny. Lev je koniec koncov kráľovský znak, tak sa niet čo diviť, že život rodiny sa točí okolo neho. Tá je pre neho na oplátku tiež všetkým a dokázal by sa pre ňu rozkrájať. S rodičom levom si deti užijú množstvo zábavy a krásnych chvíľ.


Horoskopy pre mamy: Narodená v znamení Leva


Prečítajte si tiež:

Vlastnosti detí podľa znamenia: Aké sú?

Pravdivý horoskop o deťoch, ktorý vám možno otvorí oči

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: hj

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia