Popri cvičení jogy dojčí svojho drobca. Čo Vy na to?

Popri cvičení jogy dojčí
Ilustračné foto
2018-09-28 12:30:09 |

Je všeobecne dobre známe, že ženy vedia robiť viac vecí súčasne. Carlee (31) je toho dôkazom. Mladá mamička z Texasu cvičí jogu a popri rôznych jogových pozíciách dojčí svoju malú dvojročnú dcérku.

Prvýkrát začala s cvičením jogy po narodení svojho druhého dieťaťa, keď sa u nej objavil syndróm popôrodnej depresie. Jogu si zamilovala a pokračovala v cvičení aj počas svojho tretieho tehotenstva.  Nielenže jej joga pomohla eliminovať ranné nevoľnosť, našla samú seba, no jej väzba na ešte nenarodenú dcérku zosilnela. 

„Chcela som sa viac spojiť sama so sebou, pretože keď sa stávate mamou sa môže stať, že stratíte samy seba. Napriek všetkému, tehotenstvo je drahocenný dar. Počas tehotenstva mi joga poskytla spojenie s dcérou, aké som nikdy predtým nezažila,“ povedala Carllee. „Joga bola jediný spôsob, ako som mohla prežiť moje tehotenstvo.“

Joga jej pomohla budovať dôveru ako vo svoje vlastné telo, tak aj v to, že dokáže na svet priviesť nový život. Prečo maličkú Maramaylee dojčí počas jogy? Carlee vysvetlila, že základom jogy je správne dýchanie. Telo a myseľ je počas jogy v absolútnom pokoji, každá jej bunka vdychuje viac kyslíka a tak si obe môžu vychutnať dojčenie. „Jednou z výhod jogy je schopnosť spomaliť a užiť si život, v tak rýchlom svete. Joga ma naučila trpezlivosti a tiež pomáha vidieť veci inak.“

A reakcia okolia? Ako sa povie sto ľudí, sto chutí, no Carlee to nerieši, pretože sa pre ňu stala joga neoddeliteľná súčasť materstva. "Pokiaľ ide o to, čo o dojčení počas jogy hovoria iní, nezáleží mi na tom. Na čom skutočne záleží je to, čo si Vy sama myslíte a ako sa cítite, pretože žijete svoj vlastný život, nikto iný Vám do materstva nemá čo hovoriť. Moja dcéra sa dokonca pokúša už cvičiť jogu a popritom papať mliečko. Je to celkom zábavné a krásne, sledovať ju. Keď sme spolu, akoby sa čas v našom dome zastavil,“ prezradila.

Tak čo milé dámy, skúsite jogu aj vy? 

Prečítajte si tiež:

Pippa prezradila, ako sa udržiava počas tehotenstva vo forme

Štvorročná šibalka cvičí jogu ako profesionálka

 

Fotogaléria


Zdroj: kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia