Muž bol arogantný k tehotnej žene, jej reakcia vás pobaví

Muž bol arogantný k
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2018-09-10 12:01:06 |

Hlupáci žijú všade. Uistila sa o tom aj austrálska scenáristka Brydie Lee-Kennedy žijúca v Londýne. Jej zážitok s neznámym mužom v MHD valcuje internet.

Brydie, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva a potrebovala cestovať verejnou dopravou, zažila v autobuse veľmi nepríjemnú situáciu. Bolo plno, no všimla si, že vzadu jeden muž obsadil dve sedadlá, lebo si položil vedľa seba tašku. Slušne ho poprosila, či by si ju odložil, aby si ona mohla sadnúť. Jeho reakcia ju šokovala. Nielen, že odmietol tašku posunúť, ešte si ju aj prichytil rukou.

Brydie nestratila duchaprítomnosť, nemaznala sa s tým a neslušného chlapíka uzemnila - skončila sediac nielen na jeho taške, ale aj na ruke. „Tak teraz sedím na jeho ruke držiacej tašku a zdieľame spoločne veľmi pokojnú jazdu,“ napísala vtipná budúca mama na sociálnu sieť. Škoda, že sa jej túto situáciu nepodarilo aj nafotiť.

Správanie „gentlemana“ je nepochopiteľné, veď už malé deti učíme, že starším ľuďom a tehotným ženám treba vo verejnej doprave ponúknuť miesto. Je to jeden zo základných prejavov slušnosti.

Jej tweet upútal veľkú pozornosť a ozvali sa mnohé ženy, ktoré opísali svoje zážitky z mestskej hromadnej dopravy.  Zdá sa, že základná slušnosť chýba mnohým mužom. „Keď som bola v siedmom mesiaci tehotenstva, chlap ma doslova odhodil, len aby si uchytil posledné voľné miesto. To, čo som mu počas cesty hovorila, si len tak za klobúk nedal. Napriek tomu, že sa zachoval hulvátsky, cítil sa stále ako pán tvorstva a ženu nepustil. ´To sa takto budete raz rozprávať aj so svojim dieťaťom?´ spýtal sa. „Nie, pretože nikdy nebude také ako vy,“ odpovedala som mu.

Iná mama napísala: „Keď som bola tehotná, požiadala som jedného muža, či si môžem k nemu prisadnúť , lebo bol taký roztiahnutý, že zaberal dve miesta. ´Nie,´ odpovedal a drzo dodal, že jeho zadok potrebuje taký veľký priestor a ja sa k nemu už nezmestím. Radšej som prešla na druhý koniec autobusu, lebo by to asi nedopadlo dobre ako ma vytočil.“

Ďalšia mama sa zverila s nepríjemným zážitkom z vlaku. „Keď som bola asi v štvrtom mesiaci tehotenstva a musela som cestovať vlakom, cítila som sa naozaj zle.  Naozaj slušne som poprosila jedného pána, či ma pustí sadnúť si. A viete čo mi povedal? ´Stále chcete mať rovnosť, tak môžete stáť rovnako ako by ste chceli, nech stojím ja,“  prekvapil arogantnými slovami mladú ženu.  Tú to tak nahnevalo, že mu vytrhla z rúk noviny, odložila tašku s notebookom a sadla si naňho. „Pri spomienke na jeho šokovaný výraz sa smejem ešte aj teraz,“ dodala.

„Ja mám tiež jeden dobrý zážitok. Keď som bola v ôsmom mesiaci tehotenstva, jeden muž v plnom autobuse ma požiadal, aby som sa postavila, lebo si chce sadnúť vedľa svojho kamaráta, Myslím si, že môj pohľad ho straší dodnes... a moje slová mu hučia v ušiach asi tiež až doteraz,“ píše iná mama, v ktorej príbeh Brydie tiež vyvolal spomienky na svoj zážitok.

Prečítajte si tiež:

Štyri nepopierateľné výhody sexu v tehotenstve

Snažíte sa otehotnieť? Máme pre vás zopár tipov


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia