Moderátorka BBC zomrela na rakovinu. Zostal po nej malý synček

Moderátorka BBC zomrela na
Ilustračné foto
2018-09-06 14:30:09 |

Rachael Bland (†40), známa moderátorka BBC, podľahla v stredu rakovine prsníka. Pred smrťou však stihla to najdôležitejšie.

Pre matku malého dieťaťa je informácia, že jej lekári nedokážu nijako pomôcť, príšerná. Rachel, ktorá s nemilosrdnou rakovinou bojovala od roku 2016 a podstúpila niekoľko cyklov chemoterapie, si v júli musela práve takúto vetu vypočuť a pripraviť sa na to, že už tu dlho nebude. Keď sa to dozvedela, bola práve s trojročným synčekom Freddiem na farme a užívali si spoločne nádherné letné dni.

Chcela žiť čo najdlhšie najmä kvôli Freddiemu. Napriek tomu, že Rachel pre krutú chorobu trávila veľa času v nemocnici, mali nádherný a intenzívny vzťah. Po tomto oznámení sa rozhodla urobiť aspoň niečo, čo by ju synčekovi pripomínalo.

Okrem toho, že mu pripravila darčeky na každé narodeniny až do dovŕšenia dospelosti, zachytila veľa svojich myšlienok do spomienkovej knihy. Napísala mu v nej napríklad, aby vedel, že môže byť tým, kým chce a urobiť čokoľvek, čo chce a ona bude naňho vždy hrdá. Zdôraznila, že túži po tom, aby mal aj napriek maminej smrti krásny a šťastný život a verí, že z neho vyrastie láskavý a veľkorysý človek.

Rachael spolu s kamarátkami a ďalšími pacientkami s rakovinou Deborah James (36) a Lauren Mahon (32) informovali o svojom najťažšom boji v živote, o pocitoch nádeje, strachu či zúfalstva, ale aj radosti na blogu s názvom Big C Little Me. Rachael inšpirovala veľa ľudí, ktorí s ňou zdieľali svoje príbehy. 

Už v pondelok sa Rachael na sociálnych sieťach so všetkými rozlúčila a napísala, že jej zostávajú posledné dni života. Smrť si pre ňu prišla v stredu ráno. Rachael zomrela pokojne v kruhu milujúcej rodiny.Stihla sa so všetkými rozlúčiť a naposledy vyobjímať svoju najväčšiu lásku Freddieho.

Malému Freddiemu je najväčšou oporou otecko Steve, ktorý smutnú informáciu svetu oznámil.

Prečítajte si tiež:

Mamina zomierajúca na rakovinu píše dcérke listy

​Príbeh tohto chlapca sa vám vryje do srdca

 

 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia