Tak to je fakt "pecka". Toto sú vlasy 5-ročného dievčatka

Tak to je fakt
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/Mia Aflalo Shunem
2018-09-02 09:30:52 |

Pri pohľade na Miu Aflalo z izraelského Tel Avivu sa slovo dievčatko derie na jazyk akosi ťažko. Na svoj vek vďaka neskutočnému háru nevyzerá.

Päťročné dievčatá sú ešte naozaj deti, ktoré milujú hračky, kreslenie, rozprávky či hry niekde na ihrisku. Mia Aflalo je však iná. Bohaté vlasy, ktoré jej narástli, z nej urobili už v piatich rokoch ikonu, ktorú na Instagrame sledujú tisícky ľudí.

Objavila sa dokonca už aj v britskej verzii módneho časopisu Vogue. Dievčatko je naozaj krásne a jej bohatá lesklá čierna hriva jedinečná. Pózy, ktoré na fotkách a videách predvádza, však považujú mnohí už za „priveľa“.

Kritici si neberú na paškál malú Miu, ale jej rodičov. I napriek tomu, že jej účet obsahuje len 12 fotiek, museli prehrýzť dosť nepríjemných komentárov a urážok. Ľudia v diskusiách pri snímkach upozorňujú na to, že napriek svojmu veku pôsobí Mia na nich príliš vyzývavo a na tých, kde je namaľovaná, až nevkusne. Myslia si, že takto je vďaka túžbe rodičov dostať ju do centra popularity, vystavená chúťkam rôznych pedofilov.

Kritike podrobili aj oblečenie dievčatka, ktoré sa k jej veku vôbec nehodí. Mnohí rodičov upozorňujú, že päťročné dieťa ešte absolútne nechápe sociálne siete a ich fungovanie.

Na druhej strane stoja fanúšikovia rozkošnej Mie a jej originálnych účesov. Podľa kaderníčky Sagi Dahari si ich prípravu malá parádnica veľmi užíva a páči sa jej byť stredobodom pozornosti.

Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Ťažko teraz odhadnúť, či Mii raz bude prekážať, že rodičia jej fotkami zásobovali internet a ukazovali ju celému svetu alebo bude rada, že z nej urobili takú populárnu osôbku.

Prečítajte si tiež:

Internet miluje malú vlasaňu z Japonska

Volajú ju Einstein 2.0. Iné by sa jej ani nehodilo

Fotogaléria


Foto: Instagram/MIa Aflalo
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia