Mňaaam, ten je vážne na spapanie

Mňaaam, ten je vážne
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-07-31 15:30:07 |

Stačilo 20 minút bez dozoru a mama našla svojho synčeka Harrisona Birda celého zababraného od čokoládovej nátierky. Kto by na tohto sladkého drobčeka nedostal chuť?

Clare Fallon (32) si odbehla vysušiť vlasy do spálne na poschodí, kým malý Harrison spal v obývačke na prízemí. Dúfala, že to stihne a nič sa nestane. Keď sa vrátila do obývačky, neverila vlastným očiam. Trojročný nezbedník sa namiesto spánku celý zababral čokoládovou nátierkou. A keby len seba. Svoje dostal aj koberec a okolostojaci nábytok.

„Keď som tam vošla a videla, čo urobil, bola som veľmi nahnevaná a kričala som naňho. Povedala som, že môže byť rád, že ho takto nevidí otec, ten by sa hneval ešte viac,“ prezradila Clare svoju prvú reakciu. „Bola som v šoku ako sa mu to mohlo podariť za necelých 20 minút. Rýchlo som ho zobrala do vane a čokoládu z neho osprchovala. Našťastie, išlo to celkom ľahko,“ doplnila. Ako vidno, ešte predtým ho nafotila, aby pobavila svojich známych na sociálnej sieti.

„Nemôžem si pomôcť, ale teraz sa na tých fotkách stále smejem. Myslím, že je to naozaj veselé, aj keď v prvom momente sa mi to tak nezdalo,“ hovorí Clare. Ako vysvetlila, v prvom momente ju pochytila panika, lebo práve sa presťahovali do nového domu a obávala sa, čo povie na to jej partner. Našťastie sa jej podarilo zohnať aj profesionálneho čističa kobercov, ktorý dom perfektne vyčistil.

Kým dovtedy bývala obľúbená nátierka odložená v jednej zo spodných skriniek, po tomto zážitku má svoje miesto na poličke, kam synček nedočiahne. „Dostali sme lekciu,“ dodáva už so smiechom Clare.  

Prečítajte si tiež: 

Tajný šuflík: Nenapadlo by vám, na čo ho batoľa používalo

Ocko splnil inštrukcie doslovne, všetci sa zabávajú

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, Caters news Agency
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia