Narodeninové želanie Davida Beckhama dcérke roztápa srdce

Narodeninové želanie Davida Beckhama
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/David Beckham
2018-07-13 00:30:36 |

Harper oslávila siedme narodeniny. Ako to už u celebrít býva, rodina jej priala aj cez Instagram, aby celý svet vedel, ako ju ľúbia.

Bývalá futbalová hviezda a jeden z najsexi známych tatkov by pre Harper urobil všetko na svete. Nielenže je jeho najmladším potomkom, ale aj jedinou dcérou a na tie, ako všetci vieme, otcovia mimoriadne trpia. Nečudo, že David sa pokojne nechal vyfotiť pri šití šiat pre Harperine bábiky, chváli sa tým, ako pre ňu stavia lego, od útleho detstva chodil s ňou na vychádzky alebo hrdo odrážal útoky tých, ktorým prekážalo, že ešte v štyroch rokoch mala cumeľ.

Harper Seven Beckhamová, dcéra Davida a Viktorie Beckhamovcov, oslávila v utorok sedem rokov. Toto číslo je aj jej stredným menom. Slávni rodičia sa na Instagrame podelili o svoje city k najmladšiemu pokladu, ktorý je popri troch dospievajúcich synoch – Romeovi, Brooklynovi a Cruzovi pre nich naozaj výnimočným.

„Čo môžem povedať o mojej malej princeznej okrem toho, že je dokonalá všetkými možnými spôsobmi. Harper Seven má 7. Všetko najlepšie k narodeninám mojej veľkej dievčine! Je milovaná svojimi bratmi, mamičkou a oteckom... špeciálne, mimoriadne dievčatko. Vyvoláva mi úsmev na tvári každý jedeň deň,“ vyznal sa z lásky k Harper David.

Je jasné, že Harper má svojho otca omotaného okolo prsta. Namäkko je z nej aj inokedy chladne pôsobiaca Viktoria, ktorá za Davidom nezaostala a tiež popriala dcérka aj na internete. „Krásne narodeniny milkáčik. Veľmi ťa milujeme a posielame veľa bozkov!!! mamička, otecko, Brooklyn, Romeo a Cruzie.

Beckhamovci i napriek niekoľkým aféram Davida so ženami pôsobia stále ako veľmi zohratá rodina a spoločné chvíle si dokážu neskutočne užiť. Vidno, že rodinné puto u nich je mimoriadne silné. Najstarší  Brooklyn napríklad neváhal merať dlhú cestu z univerzity cez Atlantik len pre to, aby oslávil v máji Davidove narodeniny.

Harper si žije ako princezná

Vyznaní a prekvapení pre Harper nie je nikdy dosť. Vlani mala úplne špeciálnu oslavu, keď narodeniny oslávila v Buckinghamskom paláci. Rodičia jej tak splnili veľký sen – stretnutie s naozajstnou princeznou. Harper, oblečená ako princezná Elza z obľúbenej rozprávky Ľadové kráľovstvo, oslávila narodeniny v salóniku spoločne s princeznou Eugenie a kamarátkami. 

,,Len aby bolo jasné, palác neotvoril svoje brány kvôli jej narodeninovej oslave, išlo o čajovú párty, na ktorú sme boli spolu s ostatnými pozvaní, takže bolo pekné zúčastniť sa s mojou mamou, Harper a jej kamarátkami zo školy. Sme poctení, že sme tam mohli byť,“ vysvetlil vtedy na sociálnej sieti David.  

Prečítajte si tiež:

Súkromné lietadlo, kabelka Gucci, osobný stylista - tak si žije dcéra Byoncé

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/David Beckham
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia