Títo otcovia nás dostali. Kašlú na ostatných, za svoje city sa nehanbia

Títo otcovia nás dostali.
Ilustračné foto
Zdroj: foto: boredpanda
2018-06-16 10:30:24 |

Byť správnym otcom nie je až také jednoduché. Niekedy to chce ozajstné obety a veľa trpezlivosti. Pozrite si zopár hrdinov, ktorí sú naozaj super otcami a svoj titul si právom zaslúžia.

Deň otcov oslavujeme vždy tretiu nedeľu v júni. Jeho pôvodné myšlienky sú vzdať hold otcom, osláviť otcovstvo ako také a pripomenúť si úlohu otcov v modernej spoločnosti. Presne takým, akí sú na týchto fotkách:

Tento otec z Číny denne nosí svojho postihnutého syna do školy vzdialenej 18 kilometrov!

 

Milujúci nevlastný otec vyrobil pre  6-ročného syna na invalidnom vozíku na halloweenský večierok tank na mieru, po ktorom veľmi túžil.

 

Otec si dal za ucho vytetovať rovnaký implantát, aký nosí jehodcérka Briar, ktorá sa narodila ako nepočujúca. Takto sa dievčatko podľa neho cíti lepšie.

 

Tento otec bez problémov nastúpil do verejnej dopravy oblečený ako Mimoň, aby synovi milujúcemu týchto hrdinov, urobil cestou do kina radosť.

 

Tento otec si necháva tetovať na telo kresby jeho syna už od piatich rokov.

 

Milujúci rodičia si dali vytetovať materské znamenienka, ako má ich dcéra, aby sa necítila iná.

Kedysi sa Deň otcov spájal so sv. Jozefom. Novodobá história Dňa otcov sa píše od roku 1910 a spája sa so štátom Washington. Tretiu nedeľu v júni ako oficiálny sviatok Dňa otcov stanovil v roku 1966 americký prezident Lyndon Johnson. Zaujímavé je, že v Rusku sa bude sláviť prvýkrát až tohto roku v októbri.

Nech už je ten váš ocino taký či onaký, nezabudnite na neho. Keď máte pekný vzťah, vážte si to. Ak máte spory, urovnajte ich, ak medzi vami vládne neporozumenie, skúste byť trochu tolerantnejšími. Hovorí sa, že nikdy nie je neskoro. Tí, na ktorých sa otcovia už pozerajú z neba, majú na to iný názor...

 

Prajeme krásny Deň otcov!

Prečítajte si: 

Aké je to byť otcom - v 60 sekundách

Mama zakázala mužovi kúpať ich dcérky. Dôvod vás dostane.

 

 

Fotogaléria


Foto: boredpanda
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia