Vojvodkyňa Kate s deťmi na dostihoch, jej šaty zmizli z obchodov

Vojvodkyňa Kate s deťmi
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2018-06-02 07:30:23 |

Žiadne kráľovské požiadavky ani pocty od okolia. Vojvodkyňa Kate si s deťmi Georgom a Charlotte užila deň ako bežná mama na konských pretekoch.

Malý Louis zostal pred pár dňami doma s opatrovateľkou a tak mala Kate (36) dosť času na jeho starších súrodencov. Charlotte (3) sa opäť nezaprela a užívala si dostihy so všetkým čo k tomu patrí a dopriala si aj ovocnú zmrzlinu. George (4) sa pozrel do záchranárskeho auta a jeho pozornosť zaujal aj pobehujúci psík. Okrem detí pozornosť pútala tiež samotná Kate, ktorá sa však na prvý pohľad ničím nelíšila od ostatných mám.

V príjemných svetlomodrých šatách s potlačou kvetín vyzerala vojvodkyňa štýlovo a šírila okolo seba atmosféru príjemného slnečného dňa. Vlasy mala zopnuté a vzhľad dopĺňali slnečné okuliare, ktoré si podchvíľou vykladala na hlavu, keď komunikovala s deťmi. George vyzeral rozkošne v zelenom polo tričku a šortkách, zatiaľ čo Charlotte rozsievala dobrú náladu v ružových kvetinových šatôčkach.

Keď sme urodzenú rodinku videli naposledy, bolo to na svadbe princa Harryho a americkej herečky Meghan Markle, boli všetci oblečení v tých najkvalitnejších kúskoch. Kritici nezabudli poukázať na to, že Kate mala svoj obľúbený kúsok z dielne návrhára Alexandr McQueena na sebe už po štvrtýkrát, nič to však nemení na fakte, že ide o veľmi kvalitné šaty. Aj George a Charlotte, ktorí boli v úlohách družičky a družbu, boli predpisovo vyparádení. George si dokonca mohol na seba po prvýkrát v živote natiahnuť dlhé nohavice. Bola to však naozaj iba výnimka, lebo deti z urodzených rodín v Anglicku nosia dlhé nohavice až po ôsmych narodeninách.

Pred pár dňami na konských pretekoch v Norfolku však už vôbec nevyzerali tak strojene a zdá sa, že aj Kate bola viac oddýchnutá. Šaty z bežnej kolekcie Zara, ktoré stoja v prepočte necelých 50 euro, Kate naozaj pristali a z obchodov v momente zmizli. Predajcovia však sľúbili, že ich budú dopĺňať a tak je stále šanca stať sa majiteľkou rovnakých šiat, aké mala na sebe vojvodkyňa.

Kate je v súčasnosti na materskej dovolenke a po prvý raz sa objavila na verejnosti mesiac po pôrode na Harryho svadbe. To, že o týždeň neskôr navštívila s deťmi Houghton konské preteky bolo preto pre mnohých šokom.

 Aj taká známa mama, akou je Kate, potrebuje čas na seba a tiež sa patrí ukázať, že venuje dostatok pozornosti i potomkom. Konské preteky v Norfolku boli vhodnou príležitosťou, ako sa ukázať na verejnosti v neformálnejšej podobe.

Autorom niekoľkých fotiek je 32-ročný holič Jack Schmollmann, ktorý Kate opísal ako oddane sa správajúcu mamu.  „Sedeli sme na lavičke, aby sme si zajedli a všimol si túto krásnu ženu v modrých šatách, s ktorou boli dve deti a zrazu som si uvedomil, kto to je,“ uviedol, pre DailyMail. Podľa neho sa Kate snažila správať čo najnenápadnejšie a užívať si s deťmi deň bez veľkej pozornosti okolia. „Myslím si, že im bolo príjemne, jedli zmrzlinu a sedeli na slnku,“ opísal.

Prečítajte si tiež:

Vojvodkyňa Kate štýl Lady Di miluje

Týchto 9 zmien na tele môžete očakávať po pôrode

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia