Prvá oficiálna fotka Harryho a Meghan: Obkľúčili ich deti

Prvá oficiálna fotka Harryho
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/royal family
2018-05-21 22:22:42 |

Uvoľnenosť z nich len tak dýcha. Vidno to aj na prvej oficiálnej fotke Harryho (33) a Meghan (36), na ktorej sa usmievajú v spoločnosti svojich najbližších.

Na troch oficiálnych snímkach, ktoré zverejnil Buckingamský palác dva dni po sobáši, žiaria mladomanželia, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, spokojnosťou. Všetky sú nádherné, no tá, na ktorej ich obkľúčili všetky družičky a družbovia, je určite najrozkošnejšia. Dokonca aj večne plachý a ustrašený princ George (4) sa na nej usmieva od ucha k uchu. A to je už čo povedať! Jeho mladšia setra Charlotte (3) ukazuje zúbky tiež, u nej sme však na to zvyknutí. Keď to nie sú mliečne zuby, je to jazyk. Malá nezbednica si vždy niečo vymyslí.

 

Na ďalšej z fotiek sú po boku mladomanželov ich najbližší – Harryho otec, princ Charles s manželkou Camillou, Meghanina mama Doria, Harryho starší brat, princ William s manželkou Kate a samozrejme milovaná babka, kráľovná Alžbeta II. s manželom,  princom Philipom. Ani na nej nechýbajú deti. Charlotte sedí v maminom náručí, George stojí hneď vedľa nich. Zdá sa, že i keď sa niektoré z detí videli v sobotu po prvýkrát – päť z nich patrí do Harryho rodiny a päť do Meghaninej, veľmi rýchlo našli spoločnú reč . A to aj napriek tomu, že hostia z Meghaninej strany merali do Británie cestu z Ameriky či z Kanady.

Zaujímavosťou je, že George má aj na oficiálnych fotkách dlhé nohavice, v ktorých bol na svadbe. Kráľovská rodina tým porušila tradíciu, podľa ktorej chlapci z vysokých kruhov nosia zásadne kraťasy až do ôsmych narodenín. Keďže však všetci družbovia mali rovnakú uniformu, asi by nebolo vhodné, aby iba on mal krátke nohavice. William s Kate sa snažia o modernú výchovu a ako tvrdia, ide im o to, aby ich potomstvo podľa možností vyrastalo ako v bežnej rodine.

Tretia oficiálna fotka je najromantickejšia. Meghan sedí v Harryho náručí na schodoch pred Kaplnkou sv. Juraja na kráľovskom zámku vo Windsore.

„Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu by sa radi poďakovali všetkým, ktorí sa v sobotu zúčastnili na oslavách ich svadby. Veľmi ich potešilo, že mohli zdieľať svoj deň so všetkými tými, ktorí sa zhromaždili vo Windsore a tiež so všetkými, ktorí sledovali svadbu v televízii po celej Veľkej Británii, Spoločenstve národov a po celom svete,“ znie oficiálne vyhlásenie, ktoré zverejnili spolu s fotkami. Autorom snímok je Alexi Lobomirski. „Ich kráľovské výsosti sú oficiálnymi portrétmi nadšené,“ píše sa v ňom tiež.

Harry a Meghan sa netaja, že túžia po deťoch. Podľa životopisca Andrewa Mortona, ktorý poznal aj najväčšie tajomstvá Lady Diany, sa Meghan bude najbližšie tri roky venovať práve potomstvu a až potom si začne plniť úlohy vojvodkyne. Dôvodom je jej vek, preto je presvedčený, že pre mladý pár budú teraz deti prioritou.

Prečítajte si tiež:

Charlotte to dala "na Harryho", George v dlhých nohaviciach

Sociálne siete a rodičia: Toto tam už naozaj nepatrí

Fotogaléria


Foto: Isntagram/royal family

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia