Pozrite sa, ako by mohli vyzerať deti Harryho a Meghan

Pozrite sa, ako by
Ilustračné foto
2018-05-21 08:30:11 |

Forenzný umelec Joe Mullins vytvoril niekoľko podobizní, ako by mohli vyzerať potomkovia mladomanželov, princa Harryho a Meghan Markle.

Žijeme vo veku supertechnológií a očividne už nemusíme čakať deväť mesiacov, aby sme zistili, ako asi bude vyzerať naše bábätko. Všetko, čo potrebujete, je správny softvér. Možno ste si aj vy pre zaujímavosť zadali do niektorého z množstva programov svoje fotografie, z ktorých vám program vyskladal možnú podobu vášho budúceho spoločného dieťaťa. Obvykle sa to od reality líši „na sto honov“, ale ako zábava je to milé.

Ak ste však zvedaví, ako by mohli vyzerať budúce deti v týchto dňoch najskloňovanejšieho mladomanželského páru, Harryho a Meghan,  forenzný umelec Joe Mullins si dal záležať a svoju prezentoval svoju predstavu. Nespoľahol sa na jednu fotku, ale použil množstvo snímok tohto páru a vďaka nim vytvoril v digitalizovanej forme potenciálny výzor ich budúceho spoločného potomstva, po ktorom podľa vlastných slov túžia čo najskôr.

Ak Meghan nenosí bábätko pod srdcom už teraz, tento rok to nestihnú. Na  budúci však ďalšieho člena britskej kráľovskej rodiny s veľkou pravdepodobnosťou privítame. Otázne je, či budú dominovať typické ohnivočervené vlasy a pehavá tvár Harryho alebo afroamerické gény krásnej Meghan. Keďže jej mama je Afroameričanka a otec beloch, prikláňame sa skôr k možnosti, že tieto gény budú v popredí.

Podľa predstáv Mullinsa by sa u syna Harryho a Meghan mohli premiešať gény veľmi rovnocenne a bol by mixom obidvoch rodičov, dcéra by sa podala viac na Meghan.

zdroj: express.co.uk

Umelec však vytvoril viacero možností, takže diapazón je naozaj široký. Nám sa táto predstava páči najviac. I keď v detstve nepatril Harry práve ku krásavcom a dievčatám horeli srdcia skôr po jeho staršom bratovi Williamovi, dnes je všetko inak. Harry zmužnel, nechal sa zarásť a treba uznať, že má naozaj šmrnc a veľkú iskru.

Prečítajte si tiež:

Prečo druhorodené deti rozprávajú neskôr

12 znakov, že váš vzťah obstojí v skúške času

 

Fotogaléria


Foto: express.co.uk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia