Zo synov Megan Fox sú "kočky", ľudia ju nešetria

Zo synov Megan Fox
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/Megan Fox
2018-05-18 00:30:42 |

Snaha byť čo najviac cool sa jej tento raz nevyplatila. Po tom, ako Megan zverejnila najnovšiu fotku svojich synov na pláži, namiesto obdivného ochkania si vyslúžila skôr výsmech.

Megan (32), ktorú poznajú nielen milovníci Transformerov, kde dostala jednu z hlavných úloh, je krásna žena. Aj z jej troch synov Noaha, Bodhiho, and Journeya, ktorých otcom je herec Brian Austin Green (44), rastú fešáci.  Po zverejnení poslednej fotky dvoch z detí, na ktorej je 5-ročný Noah a 4-ročný Bodhi, sa však na hlavu obľúbenej herečky zniesla riadna spŕška kritiky. Dôvodom sú riadne dlhé vlasy jej chlapcov, ktorých aj sama nazvala „kočkami“. Tak sa zdá, že jej veľmi chýba dievčatko...

„Zlé zlatko, vyzerajú, akoby si nasadili parochne,“ znie jeden z komentárov. Myslel som si, že máš dve dcéry,“ znie ďalšia reakcia na fotku z pláže, ktorú pridala herečka na Instagram. „Moji chlapci sú dievčatá, som pokroková. Áno, pokrokovo pomáham k samovraždám a masovému klamstvu," okomentoval snímku ironicky užívateľ lordyc.

„Preboha ľudia, čo je s vami? Sú to vlasy. Chlapci/muži nosili odjakživa dlhé vlasy. Stále na niečo poukazujete, na mužov, na ženy, ktoré drú, len aby mali pekné telá a teraz kydáte na deti. Nie sú to vaše deti, ich vlasy vás nijako neurážajú, ale vaše slová tie deti áno...Choďte už kdesi,“ bolo napísané v jednom z mála podporných komentárov.

(Najmladší synček Journey)

(Štvorročný Bodhi je naozaj rozkošný.)

(Päťročný Noah je veľký fešáčisko.)

Nejde o prvý úlet známej mamy. Z hlúpych rečí a poznámok si ťažkú hlavu evidentne nerobí. Noaha sme napríklad pred časom mohli vidieť v kostýme princeznej Elzy z Ľadového kráľovstva.

„V piatich rokoch je ten pravý čas, kedy by sa mal zabávať. Nikomu neubližuje tým, že má oblečené šaty. Takže ak chce mať oblečené šaty, je to skvelé! Dobre pre neho," podporil vtedy nápad aj Brian.

Prečítajte si tiež:

Najkrajšie dievča sveta má 17

Tieto pár rokov zabudnuté mená opäť vo svete letia

Fotogaléria


Foto: Instagram/the_native_tiger
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia