Vojvodkyňa Kate sa nezaprie, urobila to, čo už veľakrát

Vojvodkyňa  Kate sa
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2018-05-08 09:35:44 |

Modrý svetrík, v ktorom princezná Charlotte na najnovšej fotke bozkáva svojho malého bračeka Louisa, zdedila po staršom bratovi Georgovi.

Vojvodkyňa Kate je známa tým, že nepotrebuje šatník prepchatý luxusnými kúskami a niektoré veci bez problémov zrecykluje. Podobne sa správa aj pri deťoch.  Niet divu, že maličkého princa Louisa Arthura môžeme vidieť na prvých oficiálnych portrétoch v rovnakom bielom svetríku a dupačkách, ktoré mala na sebe pred tromi rokmi aj jeho veľká sestrička Charlotte.

Tá má zase na rozkošnej fotke s maličkým bračekom oblečený modrý svetrík s bielym lemovaním, ktorý zdedila po štvorročnom staršom bratovi Georgovi. Na ňom sme tento kúsok značky Fina Ejerique mohli vidieť na oficiálnom portréte, ktorý vznikol pri príležitosti 90-tych narodenín ich prababky, kráľovnej Alžbety II.

 

 

Najnovšiu fotku Charlotte s Louisom, ktorej autorkou je vojvodkyňa Kate, zverejnil Kensingotnský palác na Twitteri a na Instagramev sobotu podvečer. Vznikla 2. mája, v deň tretích narodenín princeznej Charlotty. Urodzená rodinka princa Williama tak potešila fanúšikov, ktorí na sociálnych sieťach zdieľali sklamané komentáre, že v predvečer princezniných narodenín nevydali už tradične jej novú fotku. Sympatický pár zároveň poďakoval verejnosti „za láskavé správy k narodeniu princa Louisa a k narodeninám Charlotte.“

Predpokladá sa, že William s Kate si dali kratšiu pauzu v zverejňovaní fotiek Charlotte, aby „jej nebolo veľa“. Videli sme ju v deň narodenia najmladšieho člena rodiny a tiež bude mať dôležitú úlohu na svadbe svojho strýka Harryho, ktorá sa uskutoční už tento mesiac. Urodzení manželia však asi vypočuli volanie fanúšikov a pustil do sveta milú fotku princeznej s bračekom. George na fotke chýba, najskôr ho uvidíme pravdepodobne na Harryho svadbe.

Prečítajte si tiež:

Vojvodkyňa Kate štýl Lady Di miluje

Toto meno kraľuje tento rok v celom svete

Fotogaléria


Foto: Instagram, Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia