Vojvodkyňa Kate štýl Lady Di miluje

Vojvodkyňa Kate štýl Lady
Ilustračné foto
2018-04-26 00:00:06 |

I keď sa nikdy nestretli, zdá sa, že vojvodkyňa Kate si zosnulú lady Di, mamu svojho manžela Williama, veľmi váži. Nie raz si ju nenápadne uctila. Ako teraz výberom šiat po pôrode.

Na prvý pohľad to môže byť náhoda, no znalci protokolu a britskej kráľovskej rodiny hovoria niečo iné. Výberom šiat a šperkov na významné udalosti dáva vojvodkyňa Kate najavo úctu Lady Diane. Najnovšie sa čerstvá trojnásobná mama rozhodla pre červené šaty s čipkovaným golierom z dielne módnej návrhárky Jenny Packham, ktoré si obliekla v pondelok pri odchode z pôrodnice. Podobné mala na sebe Lady Di v roku 1984, keď pózovala pred pôrodnicou s čerstvo narodeným Harrym.

Podobnosť nachádzame aj pri šatách, ktoré mala vojvodkyňa Kate oblečené 22. júla 2013, keď si z pôrodnice odnášala najstaršieho synčeka Georga. Vtedy zvolila bodkované šaty, rovnako ako v roku 1982 ladi Di po pôrode princa Williama.

S dcérkou Charlotte pózovala Kate v žltých šatách.  Už vtedy možno tušila, že s deťmi ešte neskončili a červenú farbu šiat, ktorú mala lady Diana, si odkladala na chlapca.  A vyšlo jej to.

Podobností medzi štýlom zosnulej Diany a manželky jej syna Williama je omnoho viac. Módni znalci tvrdia, že nejde o kopírovanie. Kate si podľa nich zvolila vlastný štýl, ktorý je výrazne inšpirovaný vkusom Lady Di.

To, že sa štýl vojvodkyne nápadne približuje štýlu Lady Di, potvrdzuje množstvo fotografií. Vybrali sme niekoľko z nich...

(shutterstock)

Krehká biela - Diana ju zvolila na kráľovské turné po Austrálii v roku 1985, Kate sa jej nápadne podobala počas krstu princeznej Charlotte v roku 2015. 

 

(shutterstock)

Nežná ružová - obidve vyzerajú v nej skvelo. Diana si obliekla ružové šaty s ružovým klobúčikom na záhradnú párty v Buckinghamskom paláci v roku 1983, Kate v roku 2017 na slávnostný ceremoniál  Trooping of the Color.

(shutterstock)

Biela a zlatá: Trblietavé zlato na bielom podklade - môže byť ešte niečo kráľovskejšie? Diana si tieto nádherné šaty vzala na veľkonočnú hostinu s nemeckou veľvyslankyňou v roku 1986 a Kate zažiarila v podobných na kráľovskom turné po Malajzii. 

 

(shutterstock)

Ostrá červená: V Argentíne v roku 1995 Diana vyzerala ohromujúco v červených šatách a červených lodičkách. Vojvodkyňa z Cambridge vyzeralo rovnako krásne v červených šatách s asymetrickým vzorom a v červených lodičkách počas návštevy Kanady v roku 2016.

(shutterstock

Šatka na hlave: Diana v roku 1996 v Pakistane a Kate v roku 2012 v Malajzii skombinovali bielu šatku s bielymi gombíkmi.  

Prečítajte si tiež:

Lotosový pôrod - zázračné zdravotné účinky alebo nebezpečná prax?

Štyri myšlienky o pôrode, na ktoré je dobré pamätať

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia