Rozdiel na týchto dvoch fotkách je neprehliadnuteľný

Rozdiel na týchto dvoch
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2018-04-16 00:30:05 |

Nie je tajomstvom, že sociálne médiá vytvárajú nereálne štandardy pre všetkých, vrátane nových mám. Jedného dňa to Kathy naštvalo a ukázala, aká je realita.

Dvojnásobná mama Kathy DiVincenzo sa snažila ako väčšina z nás zdieľať na sociálnych sieťach fotky, na ktorých vyzerá dobre ona aj jej rodina. Rada sa pochválila tým, že aj napriek nedávnemu pôrodu je upravená, doma má upratané a všetko je v najlepšom poriadku. Jedného dňa však bola taká unavená, že si uvedomila aké nereálne to všetko je. Spolu s priateľom a fotografkou Danielle Fantisovou sa rozhodla ukázať inú, nie tú krásnu, ale extrémnu  tvár materstva.

V jeden deň je to takto...

... a na druhý takto.

Kathy totiž trpí popôrodnou depresiou, úzkosťou a obsedantno-kompulzívnou poruchou. Vie, že v boji s touto poruchou nie je sama. Spolu s Danielle zverejnili jej príbeh prostredníctvom fotografií, aby ukázali, ako sa s popôrodnou depresiou žije.  

Úžasné snímky dokumentujú, aké rozdielne sú pre matku s touto chorobu dni. Kým raz je šťastná a plná dôvery, o chvíľu sa cíti bezmocná bez štipky sily.  

„Ukážme ostatným, že nemusia trpieť v tichosti," znie odkaz príbehu Kathy pre všetky matky, ktoré materstvo nenapĺňa iba šťastím, ale majú podobné pocity ako ona.

Prečítajte si tiež:

Týchto 9 zmien na tele môžete očakávať po pôrode

4 myšlienky o pôrode, na ktoré je dobré pamätať

Fotogaléria


Foto: Instagram

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia