Chlapec znáša vajcia, lekári nechápu

Chlapec znáša vajcia, lekári
Zdroj: reprofoto: YouTube.com
2018-02-23 13:30:36 |

Záhadný chlapec Akmal z Indonézie vraj zniesol za posledné necelé tri roky 20 vajec. Lekári sú z toho zmätení a tvrdia, že také niečo nie je možné.

Indonézia je plná bizarností. Najnovšie médiá píšu o záhadnom 12-ročnom chlapcovi, ktorý vraj znáša vajcia. Špecifické sú v tom, že buď majú iba žĺtok alebo bielok.

Akmal už bol pre túto zvláštnosť aj opakovane hospitalizovaný, ale lekári na nič neprišli. K tvorbe vajíčok vo vnútri ľudského tela sú veľmi skeptickí a to aj napriek tomu, že Akmal nedávno zniesol dve vajcia priamo pred nimi.  

„Naše podozrenie spočíva v tom, že vajcia boli zámerne vložené Akmalovi do konečníka,“ uviedol hovorca nemocnice v Gowe. Podľa odborníkov nie je biologicky možné, aby sa v tele vytvorilo vajce so škrupinkou. Akmalov otec Muhammad Euslim (42) podvrh odmieta. „Nikdy nezjedol vajíčko, prečo by teda toto robil,“ uviedol pred médiami. Akmal má aj sestru-dvojča, ktorá sa volá Jusmala a vajíčka klásť nedokáže. Chlapec má aj určité fyzické abnormality.

Prvé vajíčko Akmal údajne zniesol 28. mája 2015. Začalo to bolesťami brucha, keď cítil nutkanie ísť na veľkú potrebu. Vajíčko vyšlo z neho spolu s výkalmi. Druhé vajce mal podľa slov rodiny zniesť v nedeľu 31. mája 2015 a odvtedy v určitých časových intervaloch naňho prichádzajú bolesti brucha, po ktorých znesie ďalšie vajce. 

Chlapca umiestnili lekári do karantény a študujú jeho stav. Ak sa mu podarí opäť zniesť vajíčko, budú mu asi musieť uveriť.  Keď sa naučí klásť ešte aj slaninu, jeho rodina si bude môcť pravidelne pochutnávať na parádnych anglických raňajkách.

Prečítajte si tiež:

Uprostred tajomnej dediny sa dievčatá menia na chlapcov

​Najťažší chlapec na svete schudol, aby mohol chodiť do školy

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia