VIDEO: Brutálny otec zavesil synčeka do vzduchu a mlátil ho

VIDEO: Brutálny otec zavesil
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2018-02-05 17:01:30 |

Toto je naozaj len pre silné žalúdky. Po internete sa šíri video, na ktorom muž z Indie bije 5-ročného synčeka palicou tak, že ho obvinili z pokusu o vraždu. On tvrdí, že mu len dával príučku!

Deti občas dvihnú tlak asi každému rodičovi a sem-tam na ne zakričí alebo v horšom prípade príde na rad aj nejaká tá výchovná. To, ako sa k svojim deťom zachoval Chain, však prekročilo všetky hranice. Dôvodom bitky, ktorú uštedril päťročnému synovi Lalitovi a štvoročnej dcérke Puji bolo to, že zjedli niečo špinavé zo zeme a pocikali sa. A vôbec nešlo o hocijakú bitku! Syna zavesil na hák do vzduchu a mlátil ho palicou, štvorročnú Puju mlátil palicou na zemi tak silno, že dievčatko upadlo do bezvedomia. Obidve deti hystericky plakali.

Video natočil na mobil Chainov brat Vann, ktorého policajti zatkli tiež. Na verejnosť sa nahrávka dostala tak, že Vann ju zdieľal na sociálnej sieti, odkiaľ sa rýchlo rozšírila. Po tom, ako štátny výbor pre starostlivosť o deti preveril situáciu a zaregistroval sťažnosť na polícii, Chaina okrem iného obvinili aj z pokusu o vraždu. Video šokovalo každého, kto ho videl. Pohľad na to, ako niekto mláti malé dieťa priviazané reťazami, normálnym človekom otrasie.

Podľa predbežných informácií bola matka detí Dalidevi tiež v dome, kde ich otec mučil. Tá povedala, že muž im iba chcel uštedriť lekciu, lebo viackrát ich upozorňovali, aby nejedli nečistoty a necikali do postelí. Chain sa ospravedlňoval tým, že nechce, aby ich deti mali zlozvyky. „Prosím, odpusť mi. Neurobím to znova,“ vyhlásil Chain pre médiá. Ak zostane v base, žena je rozhodnutá spáchať samovraždu, lebo bez neho nemôže žiť. Chain je predajcom alkoholu a tiež sa angažuje v miestnej politike v dedine Fukia Ka Thad v oblasti Devgarh.

Prečítajte si tiež:

Výchovná na zadok? takéto vážne následky môže mať

Ako vychovať spokojné dieťa: Príliš veľa lásky ho nepokazí


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia