Pre zaneprázdnené mamy: Tieto cviky pomohli po pôrode aj Kate

Pre zaneprázdnené mamy: Tieto
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2018-02-06 00:30:00 |

Vrátiť sa po pôrode k pôvodnej postave nie je ľahké. S týmto problémom zápasí nejedna mama a neobchádza ani kráľovskú rodinu. Ako získava Kate dokonalú postavu po pôrodoch?

Vojvodkyňa z Cambridge Kate, ktorá s princom Wiliamom čaká tretieho potomka, vďačí za svoju dokonalú postavu po dvoch pôrodoch tipom dvojnásobnej mamičky a fitnesky Kelly Rennie z Nového Zélandu. 

Kelly sa preslávila svojou popôrodnou príručkou. Je určená matkám, ktoré po pôrode bojujú s kilami navyše, sú vyčerpané a trpia depresiou. Jej rady pomáhajú ženám po celom svete a inšpirovala sa nimi aj vojvodkyňa Kate. Samotná Kelly priznáva, že po pôrode bojovala s kilami, mala depresiu a preto vytvorila návod, ako sa vrátiť k pôvodnej postave, byť spokojná a šťastná.

Svoju vlastnú premenu začala v roku 2004, keď vážila 70 kíl a nosila veľkosť oblečenia 42 až 44. Kelly radí mamičkám, aby v prvom rade zastavili emocionálne prejedanie sa. "Mala som štádium skákania z diéty do diéty, trpela som chronickými záchvaty paniky,“ priznala. A potom si povedala dosť, stačilo! Čipsy, čokoláda, sladké limonády, rýchle občerstvenie zmizli z jej jedálnička. „Posilnila som svoj metabolizmus tým, že som prestala jesť fast food, cukroviny a nahradila ich zdravými potravinami s vysokým obsahom živín, ako je kura, zelenina. Pridala som silové cvičenie a zrazu som sa cítila skvele a bolo po depresiách,“ konštatuje.


CHUDNUTIE: Stačí rešpektovať tieto rady a výsledok vás prekvapí


Kelly ďakujú ženy z celého sveta, ktoré sa vďaka jej radám vrátili k pôvodnej postave. Nikdy jej však nenapadlo, že jej chudnúci program zaujme aj samotnú vojvodkyňu Kate, ktorá  sa riadila jej programom, keď v roku 2012 porodila syna Georgea. Tá dokonca poslala fitneske aj ďakovný list. Na oplátku jej Kelly zaslala podpísaný výtlačok najnovšej knihy o chudnutí. Dúfa, že sa Kate podarí rýchlo zhodiť nadbytočné kilá aj po pôrode tretieho dieťaťa, ktoré má prísť na svet už v apríli. „List od Kate potvrdzuje, že tento návod na chudnutie funguje a je vhodný pre ktorúkoľvek mamičku,“ myslí si Kelly.

Ako vyzeral jedálniček Kelly pred premenou?

raňajky – cereálie, toust

obed - sendvič, lupienky a čokoládová tyčinka

večera – fast food

Čo odporúča Kelly vo svojej príručke?

raňajky – shake z mandľového mlieka, prírodných proteínov, bobuľového ovocia, avokáda a polovice banánu

obed – šalát s kuracím mäsom, paprikou, brokolicou, mrkvou

večera – smažené kuracie mäso s ryžou na jednej panvici a veľa zeleniny

 

Najlepšie tipy od Kelly

1. Vyvarujte sa stresu

2. Neprejedajte sa kvôli stresu a emóciám

3. Kupujte len zdravé potraviny

4. Pite veľa vody, dajte prednosť zelenému čaju pred kávou

5. Začnite po troške cvičiť doma

6. Obklopte sa rodinou, priateľmi, ktorí vás budú podporovať

Prečítajte si tiež:

Najťažší chlapec na svete schudol, aby mohol chodiť do školy

Nedarí sa vám schudnúť? Ukážeme vám, ako jednoducho na to...

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia