Mama zakázala mužovi kúpať ich dcéry. Dôvod vás dostane

Mama zakázala mužovi kúpať
Ilustračné foto
Zdroj: thinsktock.com
2017-12-20 00:40:20 |

To, prečo žena zakázala manželovi pomáhať pri kúpaní ich dcér, rozdelilo ľudí na dva tábory. Tých, ktorí to nepovažujú za normálne, je však omnoho viac.

Žena z Queenslandu v Austrálii vysvetľuje na Facebooku dôvod, prečo si neželá, aby jej manžel a otec dievčat akokoľvek pomáhal pri ich kúpaní. Dôvodom je to, že majú odlišné telá a ona sa necíti dobre pri mužovi, ktorý umýva malé dievčatá, i keď je to ich otec.  „Muž je na mňa nahnevaný, lebo som mu povedala, že nechem, aby pomáhal dievčatám pri kúpaní, či už vo vani alebo v sprche,“ posťažovala sa na sociálnej sieti. „Podľa mňa by mali dievčatá umývať ich mamy a chlapci dostanú to isté od svojich otcov,“ vysvetľuje svoj postoj. „Mám za to, že mamy a dcéry majú rovnaké časti tela a to isté platí aj pre otcov a synov,“ napísala.

Aj napriek tomu, že jej manžela zákaz kúpania vlastných dcér urazil, ona sa nedá obmäkčiť, lebo ako obhajuje svoje rozhodnutie, deti sú pre ňu prioritou a to, aby im pri tejto činnosti pomáhal muž, nepovažuje za úplne normálne.  Svojim postojom reaguje na množiace sa prípady obťažovania detí vlastnými rodičmi, najčastejšie dcér otcami. I keď si nemyslí, že jej manžel by dcéry akokoľvek obťažoval, chce sa vyhnúť tomu, aby deti mali dôvod niekedy o tom čo i len rozmýšľať.


Na dámske alebo na pánske: kam s malým dieťaťom?


Kým niektorí komentujúci jej opatrnosť chápu, väčšina je zo správania ženy zaskočená. Naznačujú, že sa správa k manželovi ako k pedofilovi. „Váš príspevok hovorí veľa o tom, ako vidíte seba a svoj negatívny spôsobo života,“ znie jeden z komentárov. „Máte asi viac ako jedno koliesko navyše. Normálna žena by ani nemala pomyslieť na to, že zaradí svojho manžela a otca jej detí k sexuálnym predátorom,“ odkazuje jej ďalší komentujúci. „Je smutné, ak žena povie svojmu mužovi, že nemôže okúpať vlastné malé dcéry,“ pridáva sa ďalšia matka, ktorú príspevok pobúril. „Ako to majú riešiť osamelí rodičia? Nemám kúpať vlastného syna, keď jeho otec s nami nežije?,“ pýta sa iná. 

Prečítajte si tiež:

Takto často by ste mali deti kúpať

Deti sa nechceli premeniť na huby, tak sa začali sprchovať

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia