Toto je najkrajšie dievča sveta, vyzerá ako bábika

Toto je najkrajšie dievča
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2017-12-08 00:30:52 |

Iba šesťročná ruská modelka Anastazia Knyazeva má za sebou niekoľko úspešných kampaní a na Instagrame vyše pol milióna fanúšikov. Je z nej miláčik módnych tvorcov.

Na Anastazii všetci obdivujú jej  bábikovský výraz a výrazné modré oči. Pre svoj výnimočný vzhľad nemá o ponuky naozaj núdzu a účinkovala už v mnohých kampaniach vrátane známej obrovskej ruskej značky Chobi Kids. 

Anastaziu volajú novou Thylane Blondeau a je najkrajším dievčaťom na svete. Ak vám meno Thylane nič nehovorí, je to francúzska modelka, dnes 16-ročná, ktorá sa rovnako ako Anastazia stala najkrajším dievčaťom sveta, keď mala 6 rokov. Všetci veria, že Anastazia bude podobne úspešná ako Thylane, ktorá sa v desiatich rokoch stala najmladšou modelkou vyfotenou v prestížnom francúzskom módnom časopise Vogue.

(Thylane v súčasnosti)

Mama Anna spravuje instagramový účet od júla 2015, keď mala Anastazia štyri roky a vedie ho naozaj poctivo. Pravidelne uverejňuje fotky z bežného života, z kampaní, ako aj zo zákulisia. Takmer pri každej sú stovky komentárov od ľudí z celého sveta. Väčšina z nich Anastaziu obdivuje, nájdu sa však aj komentáre zdôrazňujúce, že mama jej ničí detstvo.

„Krajšie dievča som v živote nevidela,“ znie jeden z obdivných komentárov.  „Tie dokonale modré oči,“ pridáva sa ďalší fanúšik. „Vyzerá úplne ako bábika“ alebo „Je najrozkošnejšia na svete,“ sú veľmi častými odkazmi pod fotkami.

Niektorí fanúšikovia sú presvedčení, že práve Anastazia, tiež známa ako Anna, by jedného dňa mohla prebrať žezlo po ruskej modelke Irine Shaykovej, ktorá sa v roku 2007 stala tvárou Intimissimi.

„Rada by som vedela, koľko make-upu jej rodičia dajú pred každou fotkou,“ ozývajú sa aj kritické hlasy. „Prečo sa neusmieva? Je to dieťa...,“ pýta sa jeden z fanúšikov, podľa ktorého by si Anastazia mala vychutnávať detstvo a nie pózovanie.

To, že slovanské typy žien patria k najkrajším, je dávno známe. Preto sa niet čo čudovať, že v roku 2014 bola za najkrajšiu detskú modelku sveta vyhlásená tiež Ruska, Kristína Pimeová. Vtedy deväťročná malá krásavica má dnes 11 a žije v USA, kde má podpísané lukratívne zmluvy.

(Kristina v súčasnosti)

Napriek tomu, že je taká mladučká, má za sebou závideniahodnú kariéru obohatenú o titul Vogue Bambini. Bola už tvárou Roberta Cavalliho, Dolce & Gabbany, Armaniho a Benettona.

Prečítajte si tiež:

7 vecí, ktoré potrebuje dcéra od otca

Spiace bábätko netuší, aké je slávne

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia