INŠPIRÁCIA: Rýchla, jednoduchá a vkusná dekorácia na vianočný stôl

INŠPIRÁCIA: Rýchla, jednoduchá a
Ilustračné foto
Zdroj: foto: kik-textilien.sk
2017-12-02 13:30:21 |

Iste ste už premýšľali o tom, že si doma pripravíte nejaké pekné dekorácie samy. Výroba zložitých ikebán ale nepatrí k vašim silným stránkam? Máme pre vás tip.

Ak hľadáte niečo, čo zvládnu aj menej zručné gazdinky, jednoducho ozdobte sviečku škoricou, mašličkami a malými dekoračnými predmetmi. Buďte si istá, že výsledok bude stáť za to. A navyše sa s výrobou nebudete trápiť dlho – krásna sviečka je hotová za pár minút!

Čo budete potrebovať? Prichystajte si približne 10-12 kusov celej škorice a jednu obyčajnú sviečku. Škoricu opatrne, aby sa nezlomila, poopierajte o boky sviečky a zviažte vianočnou mašľou. Na vrch sviečky už len podopĺňajte malé vianočné dekorácie podľa svojho gusta a nech sa páči – perfektná dekorácia na váš vianočný stôl je hotová.

Ani sviatočné stolovanie vám nemusí robiť vrásky na čele a zabrať množstvo času. Dôležité je rozhodnúť sa pre určitú farbu a doladiť k nej hodiace sa doplnky. Odporúčame zostať vernými klasickým vianočným farbám – zelenej a červenej, prípadne vyskúšajte farbu snehu – bielu a doplňte ju trblietavou striebornou či zlatou. Túto sezónu sú veľmi trendy drevené prvky. Tie dotvoria atmosféru a vy máte pripravené.

 

Zobrazené dekoračné predmety nájdete  v predajniach KiK.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Tieto pokazené vianočné pozdravy si nenechajte ujsť

Trendové Vianoce: Maminy, tento rok vsaďte na túto farbu

 

Fotogaléria


Foto: kik-textilien.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia