Vlastnosti detí podľa znamenia: Aké sú?

Vlastnosti detí podľa znamenia:
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-12-01 00:30:56 |

Čítate horoskopy? Veríte, že mesiac, v ktorom ste sa narodili ovplyvňuje, aká ste osobnosť? Platí to aj na deti?

Každé dieťa sa sem tak hnevá, plače, alebo sa v kuse smeje. Niektoré viac, iné menej. O škorpiónoch sa hovorí, že v kuse niečo vymýšľajú, o váhach, že zabúdajú, býci sú ževraj tvrdohlaví. V akom znamení sa narodili vaše deti? Prečítajte si, čo sa o jednotlivých znameniach hovorí. Sedí to na vašich potomkov?

Vodnár 21.1. – 19.2.

Hovorí sa o nich, že sú veľmi vtipní a milí. To je pravda. Niekedy však prestrelia a svojim vtipom dokážu raniť svoje okolie. Dbajte na to, aby miera ich sarkazmu nepresahovala medze. Vysvetlite im, že treba vážiť slová a každý vtip nemusí byť smiešny.

Ryby 20.2. - 20.3.

Aj o rybách sa hovorí, že sú zábavné a vtipné. Pozor však, keď vstanú hore zadkom, majte sa na pozore. Citová nevyrovnanosť spôsobí nejeden hysterický záchvat. Buďte pripravení, nenechajte si skákať po hlave.

Baran 21.3. – 20.4.

Sú netrpezliví a konajú impulzívne. Len tak sa nedajú. Nedajbože im nejaké cudzie dieťa vezme ich obľúbenú hračku, celé ihrisko bude v pozore.

Býk 21.4. – 20.5.

Nadarmo sa nehovorí, tvrdohlavý ako býk. Nepoľavia ani o milimeter. V diskusii musia mať posledné slovo, sú presvedčení o svojej pravde. Argumentácia je ich silná stránka, doslova vás zahltia svojou pravdou.

Blíženci 21.5. -20.6.

Malí Blíženci sú veľmi prešibaní. Tvária sa ako neviniatka a pritom sú to výmyselníci. S láskou podajú mladšiemu súrodencovi hračku, no akonáhle sa nedívate, vytrhnú mu ju a ešte do neho aj strčia. Vzapätí zahrajú prekvapené divadielko, že netušia, prečo ich mladší súrodenec plače. Pozor na nich! Na druhej strane vedia byť naozaj láskaví, milí a pozorní.

Rak 21.6. – 22.7.

Tieto deti sú extrémne náladové. Hlavne vtedy, keď sú unavené, alebo hladné. Nikdy neviete, ako zareagujú. Raz sa smejú, inokedy chytia hysák. Hlad a únava ich robí citovo nestabilnými. Ak sú unavení, uložte ich, nediskutujte. To platí aj o jedle. Musia sa ihneď najesť. O chvíľu to bude zase vaše usmievavé slniečko.

Lev 23.7. – 23.8.

Deti v znamení leva majú vlastnú hlavu. Autorita? Neznámy pojem. Okrem toho, že sú nesmierne tvrdohlavé, sú aj poriadne lenivé. Majú si upratať izbičku? Zmanipulujú svojho súrodenca, ktorý to urobí za nich. Ak sa aj nedabože do toho pustia, bude to poriadok len naoko. Oblečenie, hračky, knižky, papiere budú nahádzané v skriniach či pod posteľou.

Panna 24.8. – 23.9.

Deti Panny sú veľkí perfekcionalisti. Všetko, čo robia, musí byť tip top a očakávajú to aj od ostatných. Majú veľkú fantáziu, idú za svojimi cieľmi. Ťažko znášajú zmeny, ak sa niečo zmení na poslednú chvíľu, sú nervózni a vystresovaní.

Váhy 24.9. – 22.10.

Váhy sú bezstarostné, večne majú hlavu v oblakoch. Zabudnutá taška či desiata do školy? Neraz za nimi pobežíte v pyžame. Často bývajú netrpezlivé, ak niečo chcú, chcú to hneď.  Nepoznajú slovo počkaj. Zabúdanie sa s nimi povlečie celý život.

Škorpión 23.10 – 22.11.

Sú to veľkí žiarlivci. Mladší súrodenec by sa mal mať na pozore, budú mu závidieť aj nos medzi očami. Výčitky budú smerovať aj k vám. „Jeho máte radšej ako mňa“, budete počúvať každý deň. Vždy si niečo nájdu. Majú silne vyvinutú fantáziu, hlavu majú plnú nápadov a plánov. Keď vás na nejakom žarte nachytajú, vedia sa na tom náramne zabávať.

Strelec 23.11. – 21.12.

Všetko riešia s chladnou hlavou. Kým iné deti kričia, stresujú, oni sú pokojní. Nepotrebujú rodičov, aby za nich vyriešili problém, zvládnu to hravo sami. Neznášajú konflikty, sú veľmi pozitívni a optimistickí.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

Ťažká povaha. Opak Strelcov. Pesimizmus je ich druhé meno. Vždy chcú niečo iné. Neraz nemajú dobrú náladu, veľa vecí ich vie rozhodiť. Hovorte s nimi, o tom, čo cítia, čo chcú. Majú sklon byť utiahnutí, uzavretí, často trpia depresiami.

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Dekódujte batoľa podľa znamenia zverokruhu

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: pp

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia