Hayley: Pozrite na moje strie, nehanbím sa za ne!

Hayley: Pozrite na moje
Ilustračné foto
2017-11-30 00:32:42 |

Deti sú tvory úprimné. Povedia, čo si v skutočnosti myslia, nekladú si servítku pred ústa. Ak ich niečo zaujíma, priamo sa opýtajú.

Schopnosť detí spochybňovať alebo upozorňovať na detaily, ktoré si všimnú aj dospelí, no nemajú odvahu o tom hovoriť alebo sú jednoducho taktní, zaskočí každého. Fotografka a zároveň mama Hayley Garnett s tým má tiež vlastné skúsenosti. Podelila sa s nimi na Instagrame. Zaskočila ju otázka jej malého syna, keď sa vrátila s dvojčatami z pôrodnice. Opýtal sa, čo sa stalo s jej bruchom a prečo je také pokrčené a fľakaté. Ako uviedla, najskôr jej hlavou prebehlo, že má len tri a pol roka a všimol si, že sa jej brucho zmenilo, zdá sa mu divné a zaujíma ho prečo? Jej odpoveď si vyslúžila mnoho pozitívnych reakcií. 

Svojmu synovi totiž odpovedala, že všetky jej deti zanechali na jej bruchu stopy, aby ani na sekundu nezabudla, že v ňom rástol život, čo všetko dokázala, aby porodila zdravé deti a teraz sú tie najväčšie zázraky s ňou.

Táto skutočnosť ju podporila v tom, aby na svojom Instagrame zdieľala ďalšie fotky svojho brucha. Ako hovorí, za svoje telo sa netreba hanbiť. Strie na bruchu sú len dôkazom toho, čo telo všetko dokázalo, keď pod srdcom nosila nové životy. Získala si podporu veľkého množstva matiek.

 "Podpora a povzbudenie, ktoré ukázali ostatné mamičky, je ohromujúca. Viem, že nie som v tom sama,“ povedala. Ako dodala, našli sa samozrejme aj neprajníci s poznámkami, ako „fuuu dúfam, že nikdy nebudem mať dvojčatá,“ ale z nich si hlavu nerobí. Považuje ich za smutné a nevidí dôvod hanbiť sa za svoje strie.

"V priebehu rokov som sa snažila, svojim fotkami ukázať svoju zraniteľnosť ako matky, ženy, dokonca aj človeka. Nie je na tom nič zlé, ukázať, že nie sme dokonalí, sme len ľudia,“ poznamenala. Je presvedčená, že niektorým z množstva svojich sledovateľov týmto spôsobom pomáha, pretože sa cítia rovnako, ale nemajú odvahu to zdieľať verejne a žiadať o podporu.

Prečítajte si tiež:

Na strie nezaberajú ani tie najdrahšie krémy

Čo sú to strie a čo majú spoločné s tehotenstvom?

Fotogaléria


Foto: Instagram/Hayley
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia