Tajný šuflík: Nenapadlo by vám, na čo ho batoľa používalo

Tajný šuflík: Nenapadlo by
Ilustračné foto
2017-11-07 13:30:36 |

To, že váš drobec nezvláda abecedu a potrebuje pomoc pri obliekaní, neznamená, že by ste ho mali podceňovať. Batoľatá sú nesmierne vynaliezavé. Ako malý Freddie...

​Batoľatá sú roztomilé, dokážu nás rozosmiať svojimi rozkošnými hrami, snahou rozprávať sa s nami a na ich šantenie sa dá pozerať aj celý deň. I keď na prvý pohľad vyzerajú ako tí najmilší a najrozkošnejší plyšáci, v skutočnosti dokážu byť títo malí ľudkovia veľmi vynaliezaví a prefíkaní.

Nedávno sa o tom presvedčila Phoebe Bartlettová a jej mama, ktoré objavili „tajný šuflík“ trojročného Phoebinho brata Freddieho.  Veľmi, ale veľmi páchnuci „tajný šuflík“. Všetko to začalo tým, keď si Phoebe uvedomila, že v dome je odniekiaľ veľmi nepríjemný zápach. „Keď som to mame povedala, priznala, že už asi týždeň sa jej tiež zdá, akoby odniekiaľ išiel zápach, preto vyčistila psovi pelech a niekoľkokrát poumývala dlážky, no smrad nezmizol,“ opísala Phoebe pre Buzzfeed News.

Mama s dcérou spojili sily a dali sa spoločne do hľadania zdroja zápachu. „Potom sme otvorili tú zásuvku a neverili sme vlastným očiam. Bola riadne ocikaná a smradľavá,“ opísala. Napadlo im, že „páchateľom“ je ich štvornohý maznáčik. Na toho sa spočiatku vyhováral aj Freddie, ale neskôr priznal farbu. V skutočnosti to bol práve on, kto šuflík využíval vtedy, keď sa mu nechcelo odchádzať na toaletu od rozpozeranej rozprávky. „Jednoducho sa neobťažoval ísť na záchod, len otvoril šuflík a tam sa vycikal,“ krúti hlavou Phoebe, ktorá sa na tom teraz dobre zabáva.

 

Inkriminovaný „cikací“ šuflík mama hneď vyhodila preč, čo bolo asi jediné možné riešenie. Ale chudák malý Freddie prišiel o špeciálny záchod, vďaka ktorému neprišiel ani o kúsok žiadnej rozprávky :)).

 

Prečítajte si tiež:

Tieto detské hlášky nemajú chybu

Takto by asi batoľa opísalo svoj deň


Foto: Twitter/Phoebe Bartlett
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia