HVIEZDY: Aký typ mamy ste podľa znamenia?

HVIEZDY: Aký typ mamy
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-10-06 00:30:27 |

Čakáte dieťa a sama seba sa pýtate, či budete prísna mama alebo viac kamarátka? Čo na to hovoria hviezdy?

Nie všetci veria astrológii a tomu, že hviezdy môžu ovplyvniť život. Astrológovia sú však presvedčení, že znamenie, v ktorom ste sa narodili, ovplyvní to, akou matkou budete. Veríte tomu? Prečítajte si, čo o vás hovoria hviezdy.

Vodnár (20. 1 – 18. 2)

Znamenie večnej mladosti. Ženy Vodnárky sa vyznačujú nezávislosťou, bohémskym spôsobom života. A tak aj vychovávajú svoje deti. Tie sú slobodné, voľné, vysmiate, neplatia žiadne pravidlá, príkazy. Pozor! Deťom treba dať slobodu, ale musia poznať aj hranice a potrebujú rutinu. Inak sa vám to vymkne z rúk.

Ryba (19. 2 – 20. 3)

Empatické znamenie. Mamičky sú silne emocionálne naviazané na svoje deti a celkovo na rodinu. Zbožňujú ju a chránia ako oko v hlave. Niekedy sú však príliš háklivé, často manipulujú.

Baran (21. 3 – 19. 4)

Tvrdohlavá ako baran. To sedí. Dieťa bude mať všetko len to najlepšie, od vzdelávania, zdravotnú starostlivosť, jedlo, ošatenie. Bojová povaha predurčuje, že od malička budú ženy Baranky viesť deti k samostatnosti a súťaživosti. Všetko musí mať presné pravidlá, ktoré sa musia dodržiavať. Očakávajte, že sa deti skôr či neskôr začnú búriť.

Býk (20. 4 – 20. 5)

Stabilné znamenie. Deti vedia, že mama bude vždy pre nich oporou. Niekedy sa necháte uniesť tvrdohlavosťou, no v konečnom dôsledku stojíte nohami pevne na zemi. Deti vedú životom mäkkou a stabilnou rukou.

Blíženec (21. 5 – 20 .6)

Znamenie večne hladné po informáciách. Mozog nikdy neoddychuje. Vzdelanie detí bude vás prvoradé. Snažte si neprotirečiť. Ak niečo zakážete, nerobte to ani vy. Deti sú bytosti extrémne vnímavé a takto by boli zbytočne zmätené. Stanovte pravidlá a trvajte na nich.

Rak (21. 6 – 22. 7)

Matka ochranárka. Pravdepodobne ste sa hrali s bábikami do puberty a už vtedy ste mali vybraté mená pre svoje deti. Za svojich potomkov by ste dýchali, ste láskavá, citlivo pristupujete k ich potrebám. Nepreháňajte to. Ak vyrastú v bubline, nebudú dostatočne pripravené na život.

Lev (23. 7 – 22. 8)

Energické, vodcovské znamenie. Neúnavná energia sa prenáša aj na vaše deti. Všetko máte dopredu naplánované, nikdy sa spolu nenudíte, ste veľmi kreatívna. Nebuďte príliš tvrdá, ak všetko nejde podľa vašich predstáv. Nevyhral syn tenisový turnaj? Nevadí. Pripomeňte mu, aký je úžasný.

Panna (23. 8. – 22. 9)

Metódy výchovy máte naštudované už dávno pred pôrodom. Nič vás nezaskočí. Deti majú nalinkované, kedy, čo majú presne robiť. Ste perfekcionistka a vyžadujete to aj od potomkov. Spomaľte, netlačte na pílu. Deti si zaslúžia aj odmenu.

Váha (23. 9 – 22. 10)

Rovnako ako váhy vo vašom znamení, vaša cesta materstvo je neustále o hľadaní rovnováhy. V jednej chvíli im všetko dovolíte, vzápätí všetko zakážete. Necháte sa obmäkčiť krokodílími slzami? Nerobte to, stojte si za slovom.

Škorpión (23. 10 – 22. 11)

Domáca pohoda je to, čo potrebujete pre život. Ste oddaná rodine. Chcete, aby vaše deti boli samostatné, platia u vás presne stanovené pravidlá. Niekedy to s kontrolou a dozorom preháňate. Deti potrebujú dýchať.

Strelec ( 23. 11 – 21. 12)

Dobrodružstvo a zábavu máte v krvi. Raňajky na večeru?  A prečo nie. Vaše deti sa s vami nikdy nenudia, ostatní rovesníci tíško závidia. Uistite sa, že to máte pod kontrolou a nie ste až príliš benevolentná. Deti potrebujú rutinu aj pravidlá.

Kozorožec (22. 12 – 19. 1)

Ste starostlivá mama, svojim deťom idete príkladom. Dostanú dobrý základ do dospelosti. Často sa až príliš sústredíte na svojich potomkov. Robte kompromisy, nemusí byť všetko dokonalé.

Prečítajte si tiež:

"Dekódujte" batoľa podľa znamenia zverokruhu

HVIEZDY: Aký talent nadelili vášmu dieťaťu?


Foto: thinkstock.com
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia