Strážnik zachránil 5-dňové bábätko vyhodené v lese

Strážnik zachránil 5-dňové bábätko
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook, YouTube.com
2017-08-08 12:15:29 |

Denis Saranzew je strážnikom v továrni v Čeľabinsku v Rusku a pravidelne kontroluje aj okolité priestranstvo. To, čo začul pred pár dňami, ho veľmi prekvapilo...

 Mladý muž začul z priľahlého lesa zvuk pripomínajúci zúfalý plač dieťaťa. Dúfal, že sa mu to iba zdá, no zvuk ho priviedol do priekopy, kde v plastovom vreci schovanom pod lístím plakalo úplne maličké bábätko. Bolo to dievčatko vo veľmi zúboženom stave – celé špinavé od blata a odpadkov a dokonca po nej lozili mravce. Hneď zalarmoval políciu a dieťatko skončilo v nemocnici. To, že ešte bolo nažive, bol ozajstný zázrak. Mravce už malo pozaliezané hlboko vo zvukovodoch aj v očiach a dokonca ani nebolo umyté od pôrodu, tak malo v očkách silný zápal.  

(V takomto zúboženom stave bolo dievčatko krátko ppo náleze.)

Polícii sa celkom rýchlo podarilo vypátrať matku odhodeného dievčatka, ktorou je 22-ročná Olesja Lukjanova. Tá po zatknutí tvrdila, že bola znásilnená, preto sa chcela bábätka zbaviť. Nakoniec však vyšla s pravdou von a prezradila meno otca dieťaťa, ktorým je Andrej Šelischpanov. Po tom, ako sa s ním polícia skontaktovala a po absolvovaní testov DNA ihneď prejavil o dcérku záujem.

Dovtedy netušil, že Olesja dieťa donosila. Boli spolu pár mesiacov, keď otehotnela. I keď ju Andrej prosil, aby si dieťa nechala a aby zostali spolu, ona sa rozhodla vzťah ukončiť a absolvovať potrat. Krátko na to sa dal Andrej dokopy s Tatianou a život Olesje už nesledoval.

(Andrej ani chvíľku neváhal a dcérke sa venuje od prvej chvíle.)

Dievčatko, ktoré pomenovali Kristína, dnes žije s milujúcim otcom a jeho novou partnerkou. S láskou sa o ňu starajú. Olesja bola odsúdená na dva roky väzenia, čo je podľa mnohých príliš mierny trest. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Nedovoľte hocikomu pobozkať svoje bábätko

Týchto 10 vecí vás môže vysstrašiť pri novorodencovi

Fotogaléria


Foto: Facebook, YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia