Huncútstva Georga a Charlotte na oslavách narodenín kráľovnej

Huncútstva Georga a Charlotte
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2017-06-19 16:00:23 |

Na slávnosti nestrávili dlhý čas, no strhli na seba všetku pozornosť. Ešte si naplno užívajú to, že nemusia dodržiavať prísnu etiketu.

Princ George, ktorý v júli oslávi štvrté narodeniny a jeho dvojročná sestrička princezná Charlotte sú v Británii najväčšími miláčikmi. Nečudo, že z každého huncútstva, ktoré vyvedú, sú všetci namäkko. Tak to bolo aj počas sobotňajších osláv 91. narodenín kráľovnej Alžbety II. Tá sa síce narodila v apríli a malá oslava sa už uskutočnila, no veľkolepá slávnosť sa už tradične koná v týchto dňoch.

Zatiaľ čo dospelí rodinní príslušníci prechádzali ulicami Londýna, George a Charlotte sledovali dianie spoza záclon za oknami Buckinghamského paláca. Po tom, ako sa dospeláci vrátili do paláca, aby si na obrazovke pozreli prelet stíhačiek Royal Air Force, kráľovské deti konečne debutovali.

Charlotte si užívala prítomnosť davu a mávala z maminho náručia ako o život, zatiaľ čo George s rozkošnými grimasami nadšene sledoval lietadlá.

Kráľovské batoľatá mali na rodičov nekonečno otázok a stále im niečo ukazovali. Chvíľami sa nudili a vymýšľali si náhradný program, napríklad George sa rozhodol podirigovať imaginárny orchester.  

 

 

Veľkú udalosť, na ktorú sa príslušníci kráľovskej rodiny „nahodili“ do veselých farieb, tento rok zatienili smutné udalosti – ničivý požiar v centre Londýna, ktorého všetky obete nie sú doteraz známe a tiež teroristické útoky, ktorým Británia čelí. V príhovore to pripomenula aj 91-ročná stále čiperná kráľovná, ktorá však zdôraznila, že aj napriek skľučujúcej nálade je Británia pripravená nepriaznivej situácii čeliť. 

Prečítajte si tiež:

Takto to seklo Georgovi a Charlotte na svadbe tety Pippy

Prince George: Dokedy mu budú obliekať iba kraťasy?

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia