Takto to seklo Georgovi a Charlotte na svadbe tety Pippy

Takto to seklo Georgovi
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2017-05-22 13:30:43 |

Veľká Británia žila cez víkend dlho pripravovanou veľkolepou svadbou sestry vojvodkyne Kate Middletonovej – Pippy. Rozkošné deti Williama a Kate nemohli chýbať.

Svadba princa Williama s Kate pritiahla pred šiestimi rokmi veľkú pozornosť celého sveta a práve v tento deň sa stala takmer rovnako známou aj nevestina sestra Pippa. K popularite jej dopomohli šaty, ktoré zvýraznili jej zadok. 

 

Dnes je už vydatou pani aj ona a jej sobáš s finančníkom Jamesom Matthewsom pritiahol takmer rovnakú pozornosť.

 

Oproti svadobnému dňu slávnejšej sestry mala Pippa jeden bonus – medzi družičkami a družbami žiarili obľúbené princiatka, takmer štvorročný George a dvojročná Charlotte. Dievčatká mali biele šaty doplnené ružovými mašľami a topánočkami, na hlavách im svietili kvetinové čelenky. Chlapci mali na sebe ľanové pumpky s bielymi košeľami a rozkošnými bielymi topánkami.

 

Svoje úlohy plnili George a Charlotte po boku ďalších detí veľmi poctivo a zodpovedne aj vďaka mamine Kate, ktorá na ne dohliadala.


Uhádnete, kto je táto rozkošná družička?


Najviac pozornosti venovala Kate Charlotte, ktorá bola najmenšou družičkou. Napriek tomu sa správala tak, ako sa na pricneznú patrí a hanbu rodičom neurobila. 

 

George bol síce tiež trochu vystrašený, predsa len pútal aj so sestrou o niečo väčšiu pozornosť ako ostatné deti, ale vidno, že už je to "parťák" a často od mamy odbiehal za kamarátmi.

 

Na svadbe Williama a Kate pred šiestimi rokmi mala družičky a družbov pod palcom Pippa. 

 

Inak boli svadby obidvoch sestier, až na počet hostí, veľmi podobné aj napriek tomu, že Pippa si nebrala za manžela princa. Kate počas svojho veľkého dňa zažiarila v šatách od návrhára Alexandra McQueena s dlhou vlečkou.

Pippa očarila v podobne strihanom modeli od dizajnéra Gilesa Deacona.

Kým Pippa na svadbe Kate ohúrila všetkých dokonalou postavou a sexi zadkom, ktorý ju preslávil, Katine šaty na Pippinej svadbe až toľko ovácií nezožali. Stavila na telovú róbu, v ktorej podľa niektorých kritikov nevyzerala tak elegantne, ako sme u nej zvyknutí. Nuž, koľko ľudí, toľko názorov...

 

Chýbať nemohla ani takmer navlas rovnaká pusa. Takto vyzerala tá prvá novomanželská u Williama a Kate...

...a takto u Pippy a Jamesa. I keď nemali k dispozcii kráľovský balkón. 

 

Prečítajte si tiež:

Fázy vzťahu: Zistite, či ste na správnej ceste

Takto si udržíte dobré manželstvo

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia