Z princa Georga je už škôlkar

Z princa Georga je
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Kensingtonský palác
2016-01-07 13:35:31 |

Len čo skončili Vianoce a privítali sme Nový rok, kroky princa Georga smerovali do škôlky nachádzajúcej sa neďaleko rodinného sídla Anmer Hall.

V poradí tretí následník britského trónu navštevuje od začiatku roka škôlku. Po minuloročnej úradnej inšpekcii sa ňou stalo súkromné predškolské zariadenie Westacre Montessori. Do škôlky to nemá drobec ďaleko, nachádza sa len kúsok od ich rodinného sídla Anmer Hall. Toto rozkošné vidiecke sídlo dostal princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate, ako svadobný dar od kráľovnej Alžbety II. Dali si ho zrekonštruovať podľa vlastných predstáv a po narodení detí tu trávia takmer všetok čas, aj keď je ich oficiálnym bydliskom je Kensingtonský palác.

Počas prvej cesty do škôlky Georga sprevádzali obidvaja pyšní rodičia a mamina Kate ju celú zdokumentovala. Princ neprinc, na chrbte sa mu hompáľal bledomodrý ruksak, v ktorom mal zbalené potrebné veci do škôlky. Dve fotky z prvej cesty Georga do škôlky poskytla Kate aj médiám. Chlapček sa na nich netvári nijako zvlášť nadšene, no podľa informácií sa mu v škôlke veľmi páči a postupne si zvyká na to, že časť dňa trávi s novými kamarátmi. Kate má zase viac času venovať sa doma osemmesačnej dcérke Charlotte.

Škôlku navštevoval aj Georgov otec, princ William, preto bolo pre rodinu prirodzené umiestniť ho do predškolského zariadenia namiesto toho, aby uprednostnili vzdelávanie v paláci.

Prečítajte si:

Princ William je vďaka deťom emotívnejší

William a Kate majú dosť fotografov, vynútili si súkromie

 

 

Fotogaléria


Foto: Kensingtonský palác
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia