Izzy s Downovým syndrómom si získala srdcia ľudí

Izzy s Downovým syndrómom
Izzy Bradely
Zdroj: youtube.com
2014-12-26 12:30:25 |

Dvojročná Izzy nemala toľko šťastia ako iné deti, lebo sa narodila s Downovým syndrómom. Napriek tomu sa vďaka reklame na hračky stala miláčikom mnohých ľudí. Uznajte, že je rozkošná.

Downov syndróm je pre mnohých strašiakom a rodičia, ktorých dieťatko sa narodí s touto poruchou, sa s tým často veľmi ťažko zmierujú. Obávajú sa najmä reakcií okolia, lebo vedia, že ich ratolesť bude „iná“. Určite to však neznamená, že bude horšia ako ktorékoľvek iné dieťa. Pozrite sa na roztomilú modelku Izzy, ktorú si na prezentáciu hračiek vybrala americká sieť hypermarketov Target. Cieľom tejto obchodnej siete je zvýšiť povedomie o tomto genetickom ochorení a zlepšiť dianostiku.

Izzy Bradley z Minnesoty, ktorú si Target vybral do reklamy a pózuje s kockou za 49 amerických dolárov, má na sebe ružové nazberkané časy a rozkošný účes. „Vážim si cieľovú politiku Targetu v ich reklamách, myslím, že aj vďaka tomu sa ostatní pozerajú na ľudí s Downovým syndrómom iným pohľadom  a pomáha to v tom, aby videli, že sme naozaj normálna rodina ako mnoho iných,“ hovorí Izzina mama Heather. Verí, že kampaň, v ktorej hlavnú úlohu hrajú práve deti s Downovým syndrómom, dodá silu a inšpiráciu aj ďalším rodičom takýchto detí. „Chcem, aby rodiny, ktoré sa s týmto ochorením u svojej ratolesti stretli len nedávno a je to pre ne čerstvá skúsenosť, cítili nádej,“ dodáva.

 Izzy s maminou

Reakcie na Izzino pózovanie sú zatiaľ len pozitívne a jej fotku na sociálnych sieťach zdieľa podľa mamy Heather prekvapivo veľké množstvo ľudí, ktorým sa malá modelka páči. Izzy je tiež spokojná. „Vždy, keď vidí túto reklamu v televízii alebo v tlači, usmieva sa, ukazuje na seba, a hovorí: „Izzy," prezrádza hrdá mama. Jej fotka je aj v miestnom hypermarkete a Izzy sa veľmi rada chodí na ňu pozerať. 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: Huffingtonpost.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia