Aké je to byť otcom - v 60 sekundách

Aké je to byť
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-06-13 00:01:58 |

V nedeľu 15. júna po Dni matiek a Medzinárodnom dni detí oslávime aj Deň otcov. Nezabudnite na toho vášho a pripravte mu nejaké milé prekvapenie.

Spoločnosť Dove pripravila na oslavu tohtoročného Dňa otcov krásnu reklamu. V 60-sekundovom videu ukazuje, aké je to byť otcom a čo to znamená. Citlivejšie duše by si mali pripraviť do ruky nejakú vreckovku, lebo im pri ňom môže ujsť aj nejaká tá slzička. Užite si Deň otcov s tým vašim čo najkrajšie.

 

Deň otcov je sviatok všetkých otcov, vlastných či nevlastných a ich vplyvu na spoločnosť. Slávime ho tretiu júnovú nedeľu. U nás zatiaľ nie je udomácnený tak ako Deň matiek, no otcovia, ockovia, ocinovia, tatkovia či tatinovia si určite tiež Ďakujem zaslúžia.

Hovorí sa, že tradícia Dňa otcov vznikla v meste Spokane v štáte Washington vďaka Sonore Smart Doddovej, ktorú spolu s piatimi súrodencami po smrti mamy vychovával sám otec William Jackson Smart, ktorý bol veteránom občianskej vojny. Prvá oslava sa uskutočnila v roku 1910 na jeho narodeniny, ktoré mal 19. júna. V roku 1966  prezident Lyndon Johnson podpísal vyhlásenie, v ktorom sa stal sviatok oficiálnym. 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia