Katy Perry ŠOKOVALA fanúšikov: FOTO pozitívneho tehotenského testu!

Katy Perry ŠOKOVALA fanúšikov:
Katy Perry a Orlando Bloom
Zdroj: SITA
2024-05-14 07:00:00 |

Mnohí ostali v šoku! Speváčka Katy Perry (39) zverejnila na Instagrame záber pozitívneho tehotenského testu. Ďalšie dieťa na ceste?!

Medzi Katy Perry a Orlandom Bloomom (47) to začalo iskriť v roku 2016. Neskôr si dali pauzu a o pár mesiacov na to sa dali znova dokopy. Ich láska splodila dcérku, ktorej dali meno Daisy Dove. Narodila sa v roku 2020. Prominentný párik sa rozhodol svoje dievčatko chrániť pred zrakmi verejnosti. Po troch rokoch tajností však spravili výnimku počas speváčkinho koncertu. Maminu prišla Daisy podporiť spolu s oteckom, a tak všetci uvideli aká je rozkošná.

Najnovšie sa Katy na svojom účte na Instagrame podelila s fanúšikmi o fotografiu pozitívneho tehotenského testu. No a mnohých tým šokovala! Mysleli si totiž, že je znova tehotná. „Dievča, to nemôžeš! Všetci sme si mysleli, že čakáš ďalšie dieťa,“ reagovala prekvapene istá žena. „Dievča, vystrašilo si ma, myslel som, že si opäť tehotná,“ pridala sa zase ďalšia. Nuž, ale všetci sa môžu upokojiť, speváčka zverejnila len staré zábery zo svojho archívu pri príležitosti Dňa matiek. Priznajte sa, prekvapila vás Katy fotka?

Orlando Bloom má s bývalou manželkou Mirandou Kerr šesťročného Flynna. Americká speváčka Katy Perry bola rok vydatá za britského komika Russella Branda. Rozviedli sa v roku 2011.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia