Posledná šanca zahlasovať v našej vyzdobenej súťaži!

Posledná šanca zahlasovať v
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2016-01-10 18:50:48 |

Už zostáva iba pár hodín - do dnešnej polnoci a hlasovanie v našej súťaži o najkrajšiu vianočnú dekoráciu uzavrieme! Podporte šikovné mamičky a ich deti.

Svoj hlas jednotlivým dekoráciám, ktoré sú podľa vás najlepšie, pridáte stlačením Páči sa mi to! pri fotke v Galérii nachádzajúcej sa pod článkom. Po prihlásení na Facebook je možné podporiť fotku iba jedným hlasom. Zverejnené sú iba fotky s dekoráciami, ktoré splnili zadané kritériá.

Maminy nám poslali fotky ozdôb na stromčeky, adventných vencov, rôznych dekorácií domovov, ale aj nápady na vonkajšiu výzdobu. Mnohé z ich nápadov sú naozaj inšpiratívne a na budúci rok ich môžete využiť pri vašom vianočnom ozdobovaní.

Milé súťažiace mamičky, ak chcete získať viac hlasov, zabezpečte si zdieľanie na Facebooku, aby si vaše fotky pozrelo čo najviac ľudí. Mená troch výherkýň zverejníme na našej stránke najneskôr do 17. januára.

Ďakujeme maminám, ktoré sa s nami podelili aj o návody, ktoré samozrejme prikladáme.

 

Dekorácie zaradené do súťaže:

1. Vianočné sobíky

Na výrobu soba budete potrebovať červený tvrdší papier, na ktorý si ho nakreslíte dvojmo a zohnete. Potom ho ozdobíte bielym sedielkom, ktoré vyrobíte z bieleho papiera, zohnutého na niekoľkokrát a vystrihujete do neho tvary podľa vlastnej predstavy. Môžete pridať zvonček, chvostík... Týchto nádherných sobíkov vyrobila šikovná dcérka našej súťažiacej. 

 

2. Vianočná nálada

 K výrobe tejto vianočnej dekorácie, ktorú našej súťažiacej vyrobila dcérka, budete potrebovať sklenenú fľašu, lepidlo, soľ, kúsok špagátu, šišky a bielu farbu. Fľašu natrite lepom a potom posypte soľou. Keď soľ na fľaši zaschne, okolo hrdla uviažte špagát a taviacou pištoľou prilepte šišky nafarbené na bielo. 

 

3. Adventný veniec

 

 

4. Vianočná záhradka

Tento ihličnatý stromček vlastnoručne zasadila naša súťažiaca pred tromi rokmi. Hviezdičky sú vyrobené z fólie, ktorá sa používa ako zateplenie za radiátor, z rovnakého materiálu je aj darčeková stuha.  Na darček „škatuľku“ využila obdĺžnikový kameň z obrubníka. Mikuláš je namaľovaný na šikmo spílený pník čerešne a snehuliak je vyrobený z päťlitrovej fľaše od oleja. Aké jednoduché a aké efektné!

 

5. Vymaľované okná

 

 

6. Voňavé Vianoce

Táto vianočná ozdôbka je vyrobená z pomaranča a klinčekov. Nádherne rozvonia každú miestnopsť, do ktorej takúto jednoduchú dekoráciu dáte. 

 

7. Vianočné figúrky, ktoré vydržia

Tieto rozkošné keramické figúrky a ozdôbky vyrábala mamina so svojim 4-ročným synčekom Filipkom na jednom kurze.  „Bola to naša prvá skúsenosť s hlinou, ozdoby visia na stromčeku, tešia sa pozornosti našich návštev,“ prezradila.

 

8. Elegenantá vianočná guľa zo stužiek a špendlíkov

 

 

9. Vianočná kytica

Takáto kytica každoročne zdobí schodisko našej súťažiacej. Jej súčasťou sú ňou robené balíčky z farebnej bavlny s vianočným motívom. Ušité obdĺžničky sú naplnené vatou a previazané zlatou niťou. Sú veľmi efektné aj na stromčeku alebo v rôznych košíčkoch. Tento rok kytici kraľuje fotka dcérky Sofie Márie. Výborný nápad použiť na výzdobu aj fotky, chválime!

 

10. Adventný veniec z gúľ

Vyrobiť takýto nádherný veniec nie je podľa našej súťažiacej vôbec ťažké. Postačí vám k tomu balenie vianočných gúľ a jeden pevný drôt, na ktorý ich budete navliekať. Po navlečení spojíte drôt do kruhu a krása je na svete. Podľa vlastného uváženia môžete dozdobiť stuhou alebo inými drobnosťami.

 

Hlasovať môžete vo Fotogalérii pod článkom! 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia