Súťaž: Ozdobte si Vianoce!

Súťaž: Ozdobte si Vianoce!
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2015-12-28 16:01:30 |

Vyzdobte s deťmi stromček, príbytok či záhradku, pošlite nám fotku a začnite Nový rok s peknou výhrou! Maminy, ale aj ockovia, máme tu pre vás vianočnú súťaž.

Pošlite nám fotku vianočnej alebo silvestrovskej výzdoby, na ktorej sa podieľali aj vaše deti a  možno práve vás čakajú pekné ceny!

Pravidlá súťaže sú veľmi jednoduché. Až do nedele 3. januára 2016 do 15:00 nám na mailovú adresu vianocnasutaz@spuntik.sk pošlite fotku s originálnou vianočnou výzdobou stromčeka, príbytku, záhradky alebo iného, možno aj netypického miesta.

Podmienkou je to, aby aspoň jedna súčasť výzdoby bola hand made kúskom, teda takým, ktorý ste nekúpili v obchode, ale vytvorili ste ho vy. Prezraďte nám, ako ste ho vyrobili, aby sa aj ďalšie tvorivé maminy mohli inšpirovať. Nie je dôležité, aby výzdoba pôsobila dokonale, ale aby sa páčila vašej rodine a prežili ste aj vďaka nej krásne vianočné sviatky.

Všetky fotky budú na stránke zverejnené od 5. 1. do 10.1. a víťazov troch cien určia čitatelia „lajkovaním“ článku  do 10. januára do 18:00. Tri výzdoby s najvyšším počtom získaných likov odmeníme cenami - môžte sa tešiť na balíčky kníh, DVD a CD. Mená výhercov budú známe najneskôr 17. 1. 2016.

 

1. miesto – darčekový balík kníh, DVD a CD v hodnote 63,05 eura

2. miesto – darčekový balík kníh, DVD a CD v hodnote 52,43 eura

3. miesto – darčekový balík kníh, DVD a CD v hodnote 51,33 eura

Všetky informácie o súťaži nájdete v Podmienkach súťaže.

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia