Strávte MDD Na palube jednorožca, neoľutujete!

Strávte MDD Na palube
Ilustračné foto
2015-05-23 00:01:03 |

Po štvrtý raz sa uskutoční v nedeľu 31. mája od 10:00 do 17:00 rodinná celodenná akcia Na palube jednorožca v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa v Bratislave.

Príďte príjemne a užitočne stráviť Medzinárodný deň detí (MDD) na rodinnú akciu a užiť si tento deň naplno. Na deti bude pri registrácii čakať fľaša minerálky Zlatá studňa Zlatíčko, sladký cupcake, informačný leták a originálna hracia karta, s ktorou budú môcť absolvovať 21 atraktívnych stanovíšť rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa.

Stretnú sa s atraktívnymi súťažami, ukážkami  techniky a tiež ukážkami práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka,  Kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti  na zadnú stranu hracej karty pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré  absolvujú všetky stanovištia a zozbierajú všetky písmena tajničky, čakajú fantastické ceny.

Za správne vyplnenú tajničku získa každé dieťa svoju fotku víťaza a bude zaradené do žrebovania o atraktívne ceny: let balónom pre celú rodinu so spoločnosťou Darujletbalónom.sk s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu. Pre spríjemnenie cesty im spoločnosť IMPA Bratislava, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), venuje auto Škoda s plnou nádržou na celý víkend. Výhercovia môžu získať rodinný obed v reštaurácii KUBU v obchodnom centre Aupark, vstupenky do siete kín Cinema City...

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 170 ľudí. Na stanovištiach sa predstavia:  Polícia SR, Hasičský a záchranný zbor SR, Horská záchranná služba, Emergency Asistent Service,  Bratislavská kynologická záchranná brigáda, Vnímavé hračky  + ihriska.sk, Kultúrne zariadenia Petržalka + materské centrum Budatko, Orbis Institute, Situm Events, Camp Wonderland, First Lego, Komplexná záchranná služba, Wattsenglish, Koleso záchrany, Liga proti rakovine a ďalší.  

Rodičia môžu darovať krv na mieste

Pripravené sú tiež sprievodné atrakcie: workshop s názvom Vieš prečo je KRV VZÁCNA, ktorý pripravila Národná transfúzna služba SR, HIP-HOPOVÝ workshop s lektormi Tanečnej skupiny S3T KIDZ, spoločná tvorba detí s Veronikou Fodorovou pod názvom Umenie v detských kresbách, čitáreň spojená s ochutnávkou MooGoo, fotenie v kostýmoch, kreslenie na chodník, meranie zraku, množstvo maskotov v životnej aj nadživotnej veľkosti a veľa ďalších prekvapení. Absolútnou „novinkou“ tohto ročníka je niečo len pre dospelákov – budú môcť darovať krv priamo na akcii, kde bude mobilná jednotka z Národnej transfúznej služby SR.

Absolventi Kurzu kreativity budú na vernisáži prezentovať svoje výtvory. Absolventi Kurzu sebazáchovy, súčasťou ktorého je aj Prvá pomoc, predvedú spolu s profesionálmi simulovanú záchrannú akciu. Budú do nej zapojení aj hasiči a záchranka.

Úvodná show bude patriť Čestnej stráži

Na pódiu vystúpia detskí umelci a zaujímaví i známi hostia. Program moderujú absolventi Kurzu herectva. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov sa postará Čestná stráž Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Na pódiu sa ďalej predstavia absolventi Kurzu HIP-HOPU, detská tanečná skupina S3T KIDZ, Deti z Centra voľného času na Hliníckej, Emil Leeger a ďalší kamaráti.

Absolventi kurzov, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si prevezmú z rúk starostu bratislavskej mestskej časti Petržalka Vladimíra Bajana diplomy. Na záver celého podujatia, po vyžrebovaní  víťazov, bude vypustených sto motýľov.

Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnú akciu približne šesť tisíc usmiatych a spokojných ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 1800 detí.

 

 

 

Fotogaléria


Foto:
Zdroj: az, Moonlight camp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia