Na Halloween nemusia byť všetci strašidlami

Na Halloween nemusia byť
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2014-10-21 00:02:26 |

Rozmýšľate nad halloweenským kostýmom pre drobca alebo sa chce strašidelne vyblázniť celá vaša rodina? Pre inšpiráciu prinášame zopár nápadov.

Na Slovensku nemá Halloween takú tradíciu ako v niektorých iných krajinách, no už aj u nás mnohé škôlky a školy organizujú karnevaly. Čím strašidelnejší kostým, tým lepšie a tak sa zrazu medzi deťmi zjaví množstvo kostier, duchov, netopierov, zoombie a iných strašidiel. Rozkošné sú tiež deti oblečené ako helloweenské tekvice. Masky však vôbec nemusia byť iba strašidelné a odpudzujúce, určite zaujme aj kuriatko, princezná či mandarinka. Dôležité je urobiť radosť deťom aj sebe.

Vymýšľanie vtipných kostýmov na akúkoľvek oslavu môže byť zábavou pre celú rodinu. Niekedy je dobrý nápad viac ako keď kúpite hotovú masku v obchode. Ak však nemáte čas alebo si na vlastnú výrobu netrúfate, ponuka je bohatá, stačí si vybrať a strašidelne veselý Halloween môže začať.

Huffingtonpost.com požiadal svojich čitateľov, aby do redakcie poslali fotky kostýmov, ktorými si spríjemnia Halloween. Možno sa niektorý zapáči aj vám alebo vám aspoň napovie, čo by ste mohli vymyslieť. Nejaký ten deň ešte zostáva, takže nič nie je stratené.

 

Halloweenský Einstein? A prečo nie?

 

Mandarínku vyrobíte rýchlo a určite bude originálna.

 

Klobúk, sako, motýlik, fúziky... Charlie Chaplin nezaberie veľa času.

 

Halloweenské kuriatko sa v dave nestratí.

 

Viac tipov na detské kostými nájdete na http://www.huffingtonpost.com/2014/10/15/baby-halloween-costumes_n_5939714.html?utm_hp_ref=parents&ir=Parents

 

Vtipná celá rodina... čo tak skúsiť Flinstonovcov?

 

... alebo práčky?

... prípadne vsaďte na halloweenskú klasiku..

 

Ďalšie tipy na halloweenské kostýmy pre celú rodinu si môžte pozrieť na http://www.huffingtonpost.com/2014/10/15/family-halloween-costume_n_5991206.html?utm_hp_ref=parents&ir=Parents

 

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia