Dievčatko pláva ako malá "bohyňa"

Dievčatko pláva ako malá
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2014-09-15 00:01:47 |

Kým pred pár rokmi bolo plávanie s bábätkami skôr módnou záležitosťou, dnes je pre mnohých rodičov samozrejmosťou. Ak rozmýšľate či to má zmysel, pozrite si toto video.

Arabel, ktorá ešte nemá ani dva roky, pláva naozaj neskutočne. Treba povedať, že je to skôr výnimočný prípad ako pravidlo, ale ako inšpirácia by určite slúžiť mohla. Ktovie, možno aj vo vašom drobcovi sa skrýva podobný talent, len ho treba objaviť...

 

 

Aj keď na baby kurzoch sa bábätká neučia plavecké štýly, pobyt vo vode za asistencie rodičov je pre ne prospešný. Spevňujú si svaly, koordinujú pohyby a prirodzene sa už od malička socializujú. Niektorí rodičia čakajú, že dojča nebude mať vo vode žiadny problém, veď v maminom brušku „plávalo“ deväť mesiacov, no nie je to tak. Kontakt s vodou už od malička mu však v budúcnosti pri „skutočnom“ plávaní pomôže.

Kurzy síce nie sú najlacnejšie, ak sa však rozhodujete či áno alebo nie, aspoň jeden vyskúšajte. Potom uvidíte, či sa vám takáto investícia oplatí a chcete pokračovať ďalej alebo nie. Obvykle môžete prihlásiť bábätko už od štyroch mesiacov a ponuky nájdete snáď v každom meste aj mestečku. Okrem toho, telo si pri cvičení s drobcom spevníte aj vy a pobyt vo vode je dobrý tiež pre imunitu dieťatka. 


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia