Prvý školský deň svojich detí si zvečnili aj Madonna či Elton John

Prvý školský deň svojich
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2016-09-08 13:30:58 |

Mnohí oceňujú, že konečne si môžu na sociálnych sieťach pozrieť aj iné fotky, ako deti v prvý školský deň. My si však na začiatok školy ešte zaspomíname.

Kým hrdí rodičia s láskou pridávali v pondelok na internet fotky detí pred odchodom do školy, s kyticou v ruke, pred školou, pri škole, v triede, v lavici, pri pani učiteľke či pri odchode zo školy, ich bezdetní kamaráti len krútili hlavami. „Nechcem nikoho uraziť, preto nelajknem fotku z prvého školského dňa nikomu. Neberte to osobne, no strávil by som tým snáď niekoľko hodín a na to vážne energiu nemám,“ znel jeden z odkazov na Facebooku. Trendu cvakať a zverejňovať snímky svojich ratolestí v prvý školský deň podľahli aj celebrity. Nielen tie naše, ale aj zvučné mená zo zahraničia, fotky ktorých si na sociálnych sieťach pozerajú milióny ľudí. Niektorí práve začiatok školského roka využili na to, aby fanúšikov pustili o kúsok viac do svojho súkromia. S fotkami z prvého školského dňa sa tak na sociálnych sieťach podelili napríklad aj Elton John, Madonna či futbalista Wayne Rooney.

Elton John (69), ktorý vychováva synov Zacharyho (5) a Eliáša (3) s manželom Davidom Furnishom, pridal na Instagram fotku, na ktorej ich vidíme iba odzadu a pripísal jednoduché: „Späť do školy“

 

Extravagantná Madonna (58) sa pochválila fotkou, na ktorej odprevádza do školy svoje dve adoptované deti – syna Davida a dcéru Mercy so sprievodným titulkom: „Prvý školský deň!! Som dobrá po štyroch hodinách spánku, prisahám!“

 

 

„Veľké veci sa dejú,“ napísal manžel aj u nás veľmi populárnej herečky Jessicy Alby, filmový producent Cash Warren, pod fotku dcér Honor (8) a Haven (5).

 

Big things happening today for the two tiny occupants of Casa de Warren. Good luck!!

Fotka uverejnená používateľom Cash Warren (@cash_warren),

 

 

Kapitán futbalového tímu Manchester United Wayne Rooney (30) zverejnil fotku so svojimi rozkošnými synmi Kaiom (6) a Klayom (3), ktorí sú vyparádení do školy a do škôlky.  Obaja majú na sebe zodpovedajúcu uniformu – klobúky, šortky, topánky na suchý zips a podkolienky. Wayne, ktorý má aj tretieho syna Kita (6 mesiacov), k fotke pripísal: „Hrdý otec toto ráno. Prvý deň návratu do školy pre mojich chlapcov.“


 

Wayneho manželka Coleen  (30) zdieľa na svojom Instagramovom účte podobné fotky a pridala aj zábery do tvárí chlapcov úplne zblízka.

 

Futbalový stredopoliar Arsenalu Londýn Jack Wilshere (24) sa na začiatku školského roku do klubu hrdých rodičov  školákov zaradil fotkami svojho šesťročného syna Archieho, ktorého má s priateľkou Lauren Neal. Pridal aj snímku z čias, keď on sám začínal drať školské lavice. „Spomínam si na svoj prvý deň v škole, ako len tie roky ubehli. Veľa šťastia AJW," odkázal synovi.

 

Na Archieho je Jack právom hrdý. Pozrite sa, čo dokázal už ako bábätko:

 

Kerry Katona (35), bývalá hviezda skupiny Atomic Kitten, zdieľala fotku ročnej dcérky Dylan-Jorge Rose, ktorej otcom je tretí Kerryn manžel George Kay, sediacej pri bračekovi Maxwellovi (8) a sestričke Heidi (9). Školopovinným ratolestiam vyobliekaným v školských uniformách žiaria na perách úsmevy a s batohmi na chrbtoch už len čakajú, než ich mama konečne dofotí, aby mohli bežať za kamarátmi zo školy.


 

Obľúbená a uznávaná hviezda Veľkej Británie Amanda Holden (45), ktorá je známa aj ako porotkyňa z televíznej šou Británia má talent, to vymyslela prefíkane. Na Instagrame zverejnila nové topánky na nôžkach štvorročnej dcérky Hollie stojacej na záhrade pred škôlkou.


 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Super tipy a triky, ako si nezničiť chrbticu batohom

Týchto 30 vecí si vychutnajte ešte pred rodičovstvom

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia