FOTO: Tvrdá realita druhého dňa v škole

FOTO: Tvrdá realita druhého
Ilustračné foto
Zdroj: reddit
2016-09-06 00:01:02 |

Prvý deň v škole je výnimočný a mnohí si ho zvečňujú na pamiatku. Dobre robia, druhý už taký nebude. Foto ako dôkaz :))

Prvý deň v škole prežívajú intenzívne tak deti, ako aj rodičia. Najmä tí, ktorí nastupujú do prvej triedy. Predsa len, jedna etapa v živote skončila a druhá začína.

Prvý školský deň je obvykle nabitý pozitívnymi emóciami – usmievajú sa rodičia, detičky aj učitelia. Všetko je výnimočné, školská taška voňajúca novotou, cool obal na desiatu a nejaká tá obľúbená sladkosť, slávnostné oblečenie a všetci sú plní očakávaní. Hrdí rodičia si zvyčajne nenechajú tieto okamihy ujsť a svojho prváčika, ktorý sa zo škôlkara mení na ozajstného školáka, cvakajú zo všetkých strán. Aj po rokoch sa so záľubou pozerajú na vysmiateho rozkošného Janka, Paľka či Viktorku.

Na druhý deň je zrazu všetko akosi menej slávnostné, taška už nie je úplne nová, prváčik už nie je taký vyparádený a dokonca aj desiata je len taká obyčajná. Rozdiel medzi prvým dňom v škole a tvrdou realitou druhého vtipne zachytil na fotkách uživateľ s nickom RememberWho na sociánej sieti Reddit.

Iste, je to trochu pritiahnuté za vlasy, ale napriek tomu výborný nápad. Čo tak inšpirovať sa a nafotiť ratolesť na pamiatku nielen počas prvého, ale aj druhého školského dňa a prípadne po pár mesiacoch školskej dochádzky? Možno sa aj vám podarí podobný úlovok, na ktorom sa raz spolu pobavíte. 

 

Prečítajte si tiež:

Na týchto dvoch fotkách je tá istá škôlkarka

Pár rád pre rodičov a deti, ktoré už majú vlastné kľúče

Fotogaléria


Foto: huffingtonpost.com
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia